plasa masca radiator, unde gasesc?
![]() ![]() ![]() |
plasa masca radiator, unde gasesc?
BZ-23-SAM |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6Mpi,VW Golf 1.9 TDI
2007
- BZ-23-SAM
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In targ am inteles ca gasesti sau poate in piata. Eu am luat de la un prieten si e neagra nu a trebuit sa o vopsesc.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
plasa neagra in targ e 10 - 15 ron. Prima data am cumparat alba si am vopsit-o dar a sarit vopseaua de pe plasa in timp.
iar in targ calandrul cu sigla dacia e 50 ron. am auzit un zvon ca se gaseste de cumparat masca fara sigla, gata facuta din plastic. |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
BZ-23-SAM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 September 06 ![]() |
la 50ron gasesti masca cu suport pentru sigla,nu si cu sigla originala dacia.du-te la reprezentanta dacia si vezi cat costa sigla aia mare de pe masca radiatorului.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6Mpi,VW Golf 1.9 TDI
2007
- BZ-23-SAM
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Pentru David 79!
Daca ai fai dat cu plasti primmer pe plasa inainte de a o vopsi , nu ar fi sarit vopseaua (alba). This post has been edited by danygaro: 7 Jan 2007, 09:58 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
NUM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 February 06 ![]() |
de unde pot comanda si eu o masca tunata pt solenza
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solentza
2004
- B-87-ZLG Hope you got my point ...
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Subscriu la ce a zis NUM! Si mie mi-ar placea sa am asa ceva,platesc pe cineva daca e interesat sau stie sa faca si vrea sa ajute,s-o faca si s-o vopseasca daca e posibil si dau banul!
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Eu mi-am pus ieri plasa din filtru de ulei de camion Roman
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
http://www.okazii.ro/catalog/3178425/auto-...modificata.html
cititi si comentariile din josul paginii. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
ingRotaru |
![]()
|
![]() Inspector ITP 0765.979.952 Group: Members Posts: 33 Joined: 12 August 09 From: Bucuresti ![]() |
salut.
as vrea si eu o plasa pt solenza mea. Mentionez ca este alba si am jenti de aluminiu pe ea originale. . Ce culoare s-ar potrivi ? multumesc! 23 Sep 2009, 11:01: revin. am urmat sfatul lui "red dog" si am luat plasa de la un filtru de camion. maine depucez plasa si o montez pe masina. aveti idee cum se prinde de grila? ma gandeam cu silicon !!! am sa pun si niste poze cand termin. bafta. This post has been edited by ingRotaru: 23 Sep 2009, 10:01 |
--------------------
CHEVROLET
AVEO
2007
- TR 11 RTR ===>>> STATIE I.T.P. sector 2 - Bucuresti <<<===
---------------------0 7 6 5 9 7 9 9 5 2------------------------- |
|
akz0r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 October 09 ![]() |
salu cauta in targ sau in magazine mari gen cora chesti dastea
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 18:41 |