Galerii admisie - evacuare, cromare dura sau inox?, Incercare de eficientizare a fuctionarii motorului!
![]() ![]() ![]() |
Galerii admisie - evacuare, cromare dura sau inox?, Incercare de eficientizare a fuctionarii motorului!
AutoVic |
![]()
|
||
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|||
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
cati bani dai pe galeriile alea sa le faci (de la 0 ) nu o sa ii recuperezi niciodata din consumul mai mic care crezi u ca il vei obtine.
cu cat crezi ca scade consumu daca faci galeriile alea ? mai bine mai regleaza carbu. |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
Bi$hop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 January 07 ![]() |
Are dreptate Alpine....te costa mult prea mult k sa le refaci a incercat un prieten de-al meu sa le faca din inox...si s-a convis k nu merita!!!
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998
- DJ-88-LUP
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, asa e. Dar eu mai sper sa obtin ceva performanta in plus:D, dar bine-nteles nu ma apuc sa bag bani ca nebunu...
![]() De aia ma gandeam la cromarea dura, ca poate cine stie... |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
pune galerii de alea de papuc....di aluminiu si slefuieste-le pe interior.....apoi pui flansa de aia si pui carb nornal.....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
AutoVic |
![]()
|
Merci de idee, galeria de papuc de 1.6 se pupa bine acolo la motorul meu (1.4), daca da incerc cu un dremmer poate am mai mult spor:D
|
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
asa....buna idee...pune alta caricatura de carb. si o sa consume cat un saviem
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
AutoVic |
![]()
|
Ce ziceti de reteta asta: galerie de Al de nova (finisata boboc), carb tot de nova, returul de benzina eventual (dupa nevoi) blocat, filtru sport, toba intermediara fara site, toba finala eventual sport. Nu m-ar duce scump (mai sunt si centre de desmembrari). S-ar simti ceva mai suparata masinuta?
Nu vreau sa intru prea tare in motor (sau chiar deloc) multumiri user-ului latinoo pt. sprijin |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
vezi ca galeria de nova merge perfect la chiulasa ta dar vezi ca nu se mai inbina bine la saxofon ,jos.....pune de papuc.....alta treaba......nu te baga la carb. dublucorp ca mai putin de 14% consum ,nu-l faci......sau poate da dar nu mai trage......daca tot vrei sa faci ceva baga-i 2 carburi delorto....da tre sa faci rost de galeria de admisie ca aia de ev. o iei de la papuc
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
AutoVic |
![]()
|
Pe ce masini s-au folosit, si as avea sanse sa gasesc si galeriile?
|
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
sobolan |
![]()
|
carburatoarele de alea erau pe daciile de raliu mai demult....cauta la bursa ca vindea cineva...parca....galeriile le cauti tot asa....sau le faci.......
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
au avut alti carburi dellorto inaintea daciilor de raliu si cu mult dupa ......
carburile dellorto sunt de pe alfa romeo giulieta, 33 etc. (care vin cu ele montate standart) am avut o pereche de carburi de vanzare si nu erau de pe daciile de raliu.... |
--------------------
.
.
. 929y
|
sobolan |
![]() ![]()
|
asa e....alfa 33 are asa ceva.....deci pe masini de serie la alfa 33......are un vecin de a meu un alfa 33 si acu mi-am adus aminte
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Asa ca idee, s-a gandit cineva sa REGLEZE mai intai carbul daca ii consuma mult ?
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
AAlpine1 |
![]()
|
pai ca sa il regleze mai intai trebuie sa stie ce e in el ................ sau cum functioneaza macar .......
|
--------------------
.
.
. 929y
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Alfa 33 are DRLA-uri, care sunt verticale
![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
AutoVic |
![]()
|
Nu e vorba de asta, ca nu stiu sa reglez carbul, Problema mea e ca nu e eficeinta si daca ajung la 10 in oras, tot nu o consider eficienta, eu sunt mai "sportiv" de obicei, daca am semafor o iau pe stradute la nesfarsit, acolo imi ia mult in ddemarajele repetate. Si proiectul asta sper sa obtin rezultate mai bune, pastrand acelasi stil. Si haideti sa nu mai facem bisericute
![]() |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca alfa 33 are carburatoare verticale, ca doar era un motor boxer!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
animalu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 January 07 From: Timisoara ![]() |
care dintre carburatoarele weber dublucorp sau solex dublucorp sunt mai performante si daca se potriveste careva cu caleria de papuc fara flanse?
p.s. galeria aceea la care dintre modelele de papuc se gaseste ?... la oricare?ma refer la ani si cm3 |
--------------------
Dacia
Dacia 1310
'89 TLX
- TM10UOV Membru de 2 lei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:31 |