Far dreapta spate fisurat, ce sa fac?
![]() ![]() ![]() |
Far dreapta spate fisurat, ce sa fac?
bloodem |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu nu am auzit la logan sau alta masina de "far dreapta spate"...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Hentiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 2 July 04 From: Timisoara ![]() |
Na ja... Corect este "bloc lumini dreapta spate" ori whatsoever... Am inteles ce a vrut sa spuna omul.
Eu unul nu as acorda importanta prea mare afacerii. As acoperi fisura cu un adeziv (ceva de genul superglue) in asa fel incat sa fiu sigur ca nu intra apa. Nu ccred ca merita drumurile la Casco pentru atata lucru. Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM-96-HEN
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
multumesc de raspuns. nici nu stiu daca are nevoie de superglue. fisura este mica si este in josul "blocului de lumini dreapta spate" deci ma indoiesc ca s-ar infiltra pe acolo apa. Ma gandeam sa nu am probleme de alt gen (la revizie, sau mai stiu eu ce...)
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa astepti alt incident care sa implice spartul geamului de la tripla aia spate si apoi sa te duci la casco.
Ca nu vede nici mamama-omida-politistul sau mama-omida-lucrator-la-rar ca ala e crapat si sa faca scandal. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:05 |