mi-au furat sigla din calandru
![]() ![]() ![]() |
mi-au furat sigla din calandru
ionutcc |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 January 04 From: BRASOV ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Parca am vazut un pret de 100.000 pe aici. Asta aici in Vitan.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Sigle au la mai toate magazinele mici de cartier cu piese auto. Asta pentru ca este tipul de tuning preferat de multi. O sigla variaza intre 80 si 120k, depinde de magazin.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ce cretini... :vmad:
mai stiu eu pe unii care rupeau sigla de la mertzane si o puneau breloc la chei |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ce dobitoci.ce dracu fac cu o sigla?dar prostia in tara asta e mai presus de toate.pentru 50.000 lei te risti sa-ti rupa propietaru mainile.eu asta le-as face smile.gif
|
-------------------- null
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Va inteleg virulenta, e pe deplin indreptatita. Totusi, nu scapati din vere faptul ca sigla respectiva mai poate sa si cada. Se mai plingea cineva pe forum ca o recuperase exact la momentul oportun, abia se mai tinea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
m-am gandit si eu la asta...dar a specificat ca a fost fortata "Au bagat o surubelnita"
|
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cauza poa sa fie si si : cum sunt romanii milosi din fire, au vazut ca saraca sigla de-abia se mai tinea si-au bagat surubelnita ca sa-i curme suferinta...
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ionutcc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 January 04 From: BRASOV ![]() |
"Omul" care a furat-o s-a chinuit un pic, folia dintre sigla si masca in partea inferioara era intinsa semn ca a tras bine ca sa o desprinda, se vad si semnele de surubelnitei sau ce o fi fost, oricum am gasit, am montat, acum astept sa vad cat o sa tina.
Prima a tinut 10 luni. |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai pierdut ocazia. Puteai sa-ti pui una de "reno" tongue.gif tongue.gif
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cred ca trebuia una de camion reno ca raminea loc pe linga aia de la turism.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu ii preconizez fostei tale sigle un viitor stralucit pe botul unei Dacii din 1900 toamna, cu luminite albastre la stropitori, cu gogosi de oua Kinder infipte in antena si neparat cu Minune pe post de car-enetertainment.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
toto |
![]()
|
:mrgreen:
|
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Ora 7.00, coborat la masina, observat stergatoare lipsa ... da tata!
Ce dimensiune au cele de SLZ si uned gasesc? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Iti recomand Valeo sau Bosch de 18" si gasesti la orice benzinarie sau supermarket.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
De 18' ?? Sunt mai mici la SLZ decat la Nova/DSN?? La Nova cele de fabrica au 49cm. Stergatoarele de 18' (adica aproape 46 cm) sunt cam mici pt Nova. Eu am pe a mea Bosh de 50cm. |
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
SYL, cica ar merge si de 19" dar se cam incaleca. Eu am de 18" si sunt cu juma' de cm mai mici decat alea de origine dar nu ma deranjeaza.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Ciudat, credeam ca al SLZ e acelasi parbriz ca la Nova/DSN. Sau e modificat sistemul de brate? Eu am stergatoare Bosh de 50cm si nu se incaleca, mai e o distanta de vreo 3 cm intre ele. Cele originale din fabrica erau de 49cm. Am avut si de 48 cm (acum le tin ca stergatoare de rezerva).
In afara de Bosh, care sunt f bune ca stergatoare, am inteles ca mai bune ar Champion, dar se pare ca sunt si mai scumpe. O pereche de Bosh e cam 400-500k. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Da la SLZeste modificat sistemul de brate. Nu mai e ca la Nova/DSN. La SLZ bratele au o distanta mai mica intre ele fata de DSN si sunt mai apropiate de partea stanga a masinii (dpdv al soferului).
|
--------------------
Dacia
|
|
luigi2100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 21 March 04 ![]() |
mi-am luat sigla de la reprezentanta cu 200.000 lei fix
|
-------------------- |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
ieftin ca braga... :mrgreen:
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Pai e si logic. cand cererea e mare si oferta mai mica (iti trebuie indemanare sa scoti sigla fara s-o strici)atunci, conform legilor economice, creste si pretul.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:53 |