Cine are HTC P3600, vreau sa imi cumpar si vreau impresii
![]() ![]() ![]() |
Cine are HTC P3600, vreau sa imi cumpar si vreau impresii
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e negru mat e OK, daca e lucios evita-l ca o sa-ti para rau.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema este ca sunt lucioase amandoua. Daca era negru mat il luam pe ala sigur.
This post has been edited by 2dor: 13 Jan 2007, 12:37 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea e ca n-ai ce face cu banii colegu`....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
N-are ce face cu banii? Ma enerveaza mentalitatea. Daca tie nu iti foloseste un PDA care sa aiba si GSM, nu inseamna ca nu foloseste nimanui.
Daca un om are foarte multe lucruri de facut, cu prioritati, date pina la care trebuie rezolvate, sau daca are nevoie sa acceseze net-ul "on the road", atunci un PDA ii poate da un boost de productivitate suficient cit sa acopere pretul aparatului. Eu am un HTC Universal (Qtek 9000) negru. Este falsa ideea ca nu se vede jegul. Se vede destul de bine. In afara de asta jegul se vede mai ales pe ecran - daca vorbesti cu el de citeva ori, se depune grasime pe ecranul care e foarte mare si facut dintr-un material special, ca e touch screen. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
2dor |
![]()
|
Daca pui folie mai e o treaba. Dar tot trebuie sters ecranul des.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
2dor |
![]()
|
Am gasit raspunsul la intrebarea mea. Cel negru se cam cojeste si trebuie dus la garantie(sa vedem la noi cum e?). Deci mai bine alb ca nu are probleme.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:10 |