"caraie" cutia, de ce ??
![]() ![]() ![]() |
"caraie" cutia, de ce ??
alinushy |
![]()
|
||
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|||
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
ori nu decupleaza bine ambreiajul ori sincroanele
|
--------------------
x
y
2009
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
...ori lipsa de ulei ... cand i-ai schimbat uleiul din cutie ... sau cati km are mai exact ....
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Cred că ambreiajul nu e reglat.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
care ar fi motivul de nu debraiaza corect?
km nu stiu cati are nici cu uleiul cum stau nu stiu dar o sa-l schimb, daca am ce ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca este vorba de berlina parca 2.5 ca la nova tot 5 trepte intra 4 litri ....(costisitoare mai este nova asta ....)
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
alinushy |
![]()
|
berlina saraca
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
si mai e ceva intr-a 4-a si a 5-a fluiera, dar doar in sarcina cand accelerez, daca iau piciorul de pe acceleratie nu mai face, asta ce-o mai fi???
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
mihai0070 |
![]()
|
LIPSA DE ULEI ..... (nu tip atrag atentia...) ceea ce duce la uzura prematura a pinioanelor ... urmeaza spargerea lor cat de curand...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
ct03nut |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 14 March 06 From: Constanta ![]() |
roaga un prieten sa calce ambreiajul si uita`te in dreptul volantei daca il decupleaza, se poate vedea. la mine s-a rupt o saiba care se punea pe soarele ambreiajului din cauza materialului prost si nu mai debraia, dar nu caraia decat in marsarierre, la tine e mai mult simptom de lipsa de ulei in cutie sau sincroane duse.
P.S. in cutia de 4 intra 2 L de ulei iar in cea de 5 intra 2.2, 2,3 litri, dar merge foarte bine si doar cu 2 litri. This post has been edited by ct03nut: 14 Jan 2007, 22:28 |
--------------------
Honda
CBR 600RR
2005
- CT-16-MSI
|
|
alinushy |
![]()
|
am volanta dubla (de 200) cu electromotor de inj. nu cred ca am ce sa vad
sper sa fie lipsa uleiului ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Te corectez in cutia cu 4 viteze ... de pe berlinele 1310 clasice .. intra exact 1.8 litri de ulei ...
Desfa dopul de alimentare ulei si vezi daca curge ... daca da ai ulei ... daca nu ... baga o sarma si vezi nivelul ... si sti cat sa mai completezi ... Numai Bine ... This post has been edited by mihai0070: 15 Jan 2007, 09:15 |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
alinushy |
![]()
|
pai sa-nteleg ca trebuie ulei pana de pe afara,adica atata trebuie se fie nu??? sau mai bine il dau pe tot jos si bag 2-2,5 l???
|
--------------------
Audi
A4
|
|
mihai0070 |
![]()
|
daca nu este prea vechi ... adica ceva de gemul 40 sau 50 000 km ... completeaza pana este plina ochi ... atunci ai ulei in cutie cat trebuie ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
alinushy |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Personal eu pun si in motor si in cutie MOBIL 1 am nova si cutiile sunt cam pretentioase ... si daca raman fara ulei ... chiar risc sa o sparg ... deasta bag ulei scump si de calitate ... nu imi face figuri la frig ... sau la cald ... eu sunt multumit ... ... tu poti face ce vrei ... dar eu il schimb cam la 40.000 km (ulei cutie ...)
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
alinushy |
![]()
|
pai si eu tot mobil1 am in motor si cred ca o sa bag tot mobil si pt cutie, sau oricum ceva bun
|
--------------------
Audi
A4
|
|
ct03nut |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 14 March 06 From: Constanta ![]() |
nu se merita, T90-ul romanesc este mai mult decat bun pentru cutiile de dacie, trebuie luat in calcul ca acest ulei nu este supus frecarilor si temperaturilor mari cum se intampla in motor, important este sa fie ulei, si sa nu fie contaminat, nu conteaza de care, atat timp cat nu e prea subtire - sa nu uitam ca in cutia de dacie jocurile sunt mai mari si nu sunt asa de fine ca la alte masini.
|
--------------------
Honda
CBR 600RR
2005
- CT-16-MSI
|
|
alinushy |
![]()
|
deci sa-nteleg ca ar fi o pierdere de bani un ulei mai hot in cutie.
|
--------------------
Audi
A4
|
|
mihai0070 |
![]()
|
De acord cu voi dar fiecare baga ce vrea in cutia lui ... este foarte bun si t90 am in berlina si merge de rupe ... dar la nova prefer altceva ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
alinushy |
![]()
|
corect fiecare cum vrea sa aiba grija de puiu lui
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
mihai0070 |
![]()
|
si cat de gras vrea sa isi faca puiul
![]() ca la banii care o sa incepem sa ii platim pe RCA si Impozite ... o sa avem pui grasi rau ![]() Scuze de OFFTOPIC rog moderatorii sa fie draguti si sa nu imi dea WARN... |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(alinushy @ 14 Jan 2007, 18:29) salut am si io o problema cu cv(5 trepte). imi "caraie", ca si cum i-ai da marsarier in mers, cand ii dau a 2-a, din 1 2 mai rar, dar din 3-2 mereu chiar si pe la 20-30 kmh. sa fie din cutie vre-o piesa ceva, ![]() ![]() regleaza ambreiajul, daca tot mai face si ai ulei in c.v. intr-o zi cand nu ai ce face te apuci de reparat c.v, sincroane, pinioane cu ocazia asta cand dai jos c.v. vezi si daca mai ai disc de ambreiaj, placa de presiune, rulment....... |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
alinushy |
![]()
|
discu e nou are 2 luni max, placa arata bine, neuzat soarele, rulmentu ... nu stiu cat de bun sau de uzat e
|
--------------------
Audi
A4
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
daca tot iti mai "caraie" cand schimbi vitezele sau "fluiera" si ai ulei in c.v poti sa te apuci sa strangi bani pt piesele de la c.v.
|
--------------------
.
.
. 929y
|
alinushy |
![]()
|
io sper sa se rezolve ca am vazut ca e cam nasol cu demontatu la cutie,
|
--------------------
Audi
A4
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
si cum vrei sa se rezolve ? de la sine ???
![]() vezi daca mai are ulei c.v. si mai regleaza ambreiajul. la masini nu se vorbeste in luni pt ca nu esti la doctor, ci in km facuti de cand ai montat piesa pe masina. de ex poti sa faci in 2 luni 10 km sau 10000 km depinde cat de mult mergi ......... daca nu te pricepi la c.v nu te baga...dute la unu care a mai repar c.v. si mai merg acele masini.... |
--------------------
.
.
. 929y
|
alinushy |
![]()
|
nu de la sine
![]() km cu masina cam 4-5000 This post has been edited by alinushy: 15 Jan 2007, 14:18 |
--------------------
Audi
A4
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
ambreiajul nou se regleaza cam la 2000-3000 de km dupa ce l-ai pus pe masina..........pt ca se mai "rodeaza"
|
--------------------
.
.
. 929y
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:24 |