alarma K9 Mundial
![]() ![]() ![]() |
alarma K9 Mundial
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu cum poti sa o dezactivezi de tot, dar poti de exemplu sa o treci in "valet mode" si nu va mai functiona decat inchiderea centralizata, alarma nu va mai fi activata cand apesi pe butonul din telecomanda. Pentru asta trebuie sa stii unde este montat intrerupatorul "valet" si sa tii pe el apasat vreo 3 secunde. Alarma o sa piuie si led-ul o sa ramana aprins tot timpul. Ca sa iesi din "valet" apesi o data pe butonashul ala; In caz ca nu ti-au dat manualul (ceea ce din cate stiu eu, erau obligati sa ti-l dea - si sa fie in romaneste), cauta pe internet ca se gaseste in format pdf, in engleza
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
![]()
|
|
as apasa pe butonul valet daca as avea vreunul, asa ca neavand am cautat in manualul alarmei care imi vorbeste despre un cod pe care de asemenea nu il am. de asta am pus intrebarea...
oricum multumesc pentru raspuns :wink: |
-------------------- |
|
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Uita-te pe factura masinii si ai sa vezi acolo niste coduri. Acceasi intrebare despre codul alarmei mi-am pus-o si eu cu ceva vreme in urma dar n-am apucat sa fac experiente. Oricum pe factura pare-mi-se am 3 coduri, unul pentru chei, altul pentru cass si inca unul. Banuiesc ca ala o fi al alarmei. Te rog spune-mi daca reusesti ceva.
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
sunt intradevar 3 coduri acolo, dar 2 dintre ele sunt in dreptul cheilor iar al treilea este pentru cass, asa ca nu am rezolvat inca nimik
|
-------------------- |
|
Smooth Criminal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 1 November 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Anonymous @ 6 Mar 2003, 01:05) Stie cineva cum se dezactiveaza alarma K9 Mundial de pe DSN? am o DSN Campus si alarma a fost optionala dar nu stiu cum se dezactiveaza. :?: Cand spui dezactivare , te referi cumva la a o anula , a o scoate de tot de pe masina? Ca daca e asa e simplu: deschizi cutia unde se afla sigurantele, si vei vedea ca in spatele ceasurilor din bord o gasesti..restul e doar chestiune de mufe(le scoti , sunt 4 sau 5) si poti s-o dai jos. Nu stiu daca am inteles sensul intrebarii tale, de aceea te rog da si tu detalii, fii mai explicit. Bafta! |
--------------------
Dacia
Supernova
- GL24WOW
|
|
Smooth Criminal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 1 November 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Anonymous @ 6 Mar 2003, 18:52) as apasa pe butonul valet daca as avea vreunul, asa ca neavand am cautat in manualul alarmei care imi vorbeste despre un cod pe care de asemenea nu il am. de asta am pus intrebarea... oricum multumesc pentru raspuns :wink: Trebuie sa ai un VALET sub bord , sub cutia de sigurante(probabil e lipit acolo)... |
--------------------
Dacia
Supernova
- GL24WOW
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Frate, uita-te si la data. S-ar putea ca omu' nici sa nu mai aibe masina aia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Smooth Criminal |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Supernova
- GL24WOW
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sapa si tu pe-aici
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...ighlite=Mundial |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:30 |