Problema frana, frana
![]() ![]() ![]() |
Problema frana, frana
ober |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1988
- GL 04 MIZ
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
sa nu fie pompa de frana, mai exact garniturile de la pompa de frana
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am nova ... pedala moale prinde jos de tot (acolo ingheata rotile ) lichid am asa de un a si ceva dar asa prinde jos de tot ... testeaz-o si vezi daca face firguti la service ... posibil garnituri la pompa acolo cred caeste problema ... sau aer in instalatie ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(ober @ 15 Jan 2007, 09:53) Am o mica problema Acum cateva zile a scazut lichidul de frana - nu am observat lichid pe la roti sau sub pompa Am completat si nu a mai scazut Dar pedala e moale - de franat franeaza bine Intrebarea mea este De ce e pedala moale ? Mie frica sa nu raman fara frana A mai avut cineva problema asta ? e frecventa ![]() schimba garniturile de la pistonasele de pe spate de la tamburi, schimba garnituri de la etrierii de pe fata(mai mult e de munca decat fac piesele); daca pierde lichid de frana in parcare e grav deja, in mers mai pierde ulei daca garniturile sunt uzate mai ales pe la etrierii din fata. verifica racoardele de frana de pe fata daca sunt crapate sau pierd lichid si repartitorul de pe spate daca curge. faci o aerisire la toate 4 rotile si dupa aceea la pompa. daca iarasi pierde lichid si ai pedala jos trebuie sa schimbi garniturile din pompa de frana solutia ieftina; solutia mai scumpa schimbi pompa de frana. daca schimbi din prima garnituri din pompa poate ai surpriza sa nu fie ele problema........ |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:58 |