Incalzire in scaune pe berlina, Are rost sa-mi pun asa ceva
![]() ![]() ![]() |
Incalzire in scaune pe berlina, Are rost sa-mi pun asa ceva
lucifer |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|||
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Pai tu trebuie sa-ti raspunzi singur.. Vrei sau nu vrei sa stai intr-un scaun cald cand afara este frigul de pe lume? Eu mi-am luat o husa cu incalzire si a fost foarte placut cat a fost mai frig afara, in special pana se incalzea in masina
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
parerea mea e ca se merita orice adaos la confortul dintr-o dacie, in functie de cat permite buzunarul fiecaruia. si eu am incalzire pe scaune (cumparata noua si montata in service) shi un plus de caldura cand e frig afara face pana si o dacie sa fie mai primitoare.
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am montat bord CN 4 (scoica) aeroterma CN4, si sub bord p unde am mai gasit eu loc 2 aeroterme electrice si in spate vreau sa imi pun acum in locul la boxe inca 2 aeroterme electrice, cele de sub bord sunt alimentate cu o baterie separat care imi alimenteaza tot odata amplificatorul si mp3-ul , incarcate de alternatorul masinii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ce investitii? nu a zis ca deja le are? oricum ar fi foarte bine sa ai caldura in partea posterioara dimineata cand e mai frig...se merita ~!
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexU @ 13 Mar 2007, 21:56) ce investitii? nu a zis ca deja le are? oricum ar fi foarte bine sa ai caldura in partea posterioara dimineata cand e mai frig...se merita ~! pai in spate nu am pus, vreau acum sa imi montez, pe aeroterme electrice am dat 90 ron bucata + baterie noua, cabluri si sigurante, intrerupatoare si suruburi cam 3, 5 mil, aerotermele baga imediat caldura dar bat in jos, nu am avut cum sa le pun altfel ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ziceam de lucifer
![]() ![]() bv Adrianoo ! This post has been edited by AlexU: 13 Mar 2007, 21:06 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Alexu7 |
![]()
|
spatele ca spatele dar "basanaul " e important
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Lucian Gligor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 21 April 05 From: Brasov ![]() |
Merită, crede-mă. Eu am în Peugeot și sunt de senzație. O să fie apreciate de fete.
|
--------------------
Renault
Megane 1 / 1998
1.6e Century
- BV 014447 ATV for life.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
si cam la ce pret ar fi niste huse cu incalzire ??
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Au fost la Selgros huse cu încălzire și masaj, 60RON bucata...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
cumparai 5 huse si aveai mercedes..........
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Asta e ca și treaba cu sigla Mercedes lipită pe calandrul de Dacie...
Nu am ajuns să văd acele huse cu masaj, eram curios pe ce principiu funcționează la acest preț...oare erau pneumatice? ![]() Cred că erau oricum din categoria "cât dai atât face"... |
--------------------
-
-
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
husele cu masaj si incalzire sunt dedicate masajului in mod special, incalzirea fiind doar pe o suprafata foarte mica. dispozitivele de incalzire (care sunt mai scumpe) sunt foarte utile, ele incazind si spatarul si sezutul pe suprafata suficient de mare.
o incalzire "ca la mercedes" comparata cu cerculetul de mertan pus pe botul de dacie e o simpla rautate. |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
mie nu-mi merge incalzirea de nici un fel in dacie, doar dupa ce se incinge motorul imi baga aer cald inauntru. si nu ma plang....adevaru e k iarna folosesc masina prietenei in timp ce a mea sta in garaj. dar ma intreb ce efect are scaunul cu incalzire cand afara sunt -20 grade....oare cand iesi din masina nu faci o pneumonie de toata frumusetea din cauza diferentei de temperatura? intreb si eu, nu dati cu pietre
![]() |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
C a t a l i n |
![]()
|
După logica asta, la fel de bine ai putea răci și dacă iți funcționează căldura în parametrii normali în mașină, iar apoi ieși la aer rece...
Încearcă un scaun cu încălzire, preferabil pe o mașină cu dotarea asta din fabrică, și apoi ne spui concluzia ta... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
se vede ca trebuie sa fac si asta
![]() si cand folosesti des masina, nu ca mine odata la 2-3 saptamani, cred ca si renteaza. |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
CriSTI68 |
![]()
|
am gasit huse auto universale cu incalzire si masaj la 85 RON
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Unde anume? Ai luat? Mă interesează ceva poze, eventual cum fac acel masaj, prin ce sistem...
|
--------------------
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
pardon 150 ron altceva ce vroiam sa cumpar erau la 85 RON
![]() poza la http://www.auto-stuff.ro/images/interior/11.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
pentru ca sa nu mai deschid un nou topic o sa postez aici.
ce parere aveti despre husele cu incalzire cu 30 lei de la kaufland? are cineva montate sau a vazut undeva ....? atasez si o poza din pliantul lor... This post has been edited by ferrari: 1 Oct 2007, 18:45 Attached thumbnail(s) DSC00154.jpg ( Size: 285.43k ) Number of downloads: 249 |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Cred ca imi iau si eu daca sunt ok!
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
in carrefour nu se gasesc huse incalzite si sa fie mai ok?(stie cineva ???) daca nu o sa imi cumpar din kaufland......
|
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Asteapta si tu inca 10 zile deschiderea carfurului....cel putin prin bucuresti are o oferta mai variata de tot felul de accesorizari dinastea made by vapor.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
In carrefour Brasov inca nu sunt. M-am uitat eu acum o saptamana.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ferrari |
![]()
|
am rabdare sa se deschida carrefour dar nu stiu daca o sa mai gasesc apoi la kaufland ..... oricum ideea era... cat de bune sunt. am fost azi in kaufland si am vazut ca nu au nici un fel de protectie sau posibilitate de reglare a temperaturii.cam ce putere au astea?
intr-o schita in punga in care sunt ambalate arata ca incalzeste mai mult spatarul si mai putin sezutul. This post has been edited by ferrari: 3 Oct 2007, 17:03 |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
deconectat |
![]()
|
Majoritatea isi opresc alimentarea cand ajung la o anumita temperatura. Nu stiu daca cele din Kaufland au.
Tin minte ca iarna trecuta au aparut cam prin toate magazinele, dar abia cand s-a facut frig rau. Urmeaza sa-mi pun si eu, dar mai astept sa apara mai multe oferte ca sa am de unde alege. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:41 |