Rescriere nr de km pe tabloul nou de bord
![]() ![]() ![]() |
Rescriere nr de km pe tabloul nou de bord
lau_swat |
![]()
|
||
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|||
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
pastreaza-ti placa de baza...si ai nr de km...sau trimite-mi bordul vechi cu km reali sa il facem cu cb...si astfel ai si km reali, si consum instant...dar si estetic de prestige
![]() This post has been edited by dydycom: 16 Jan 2007, 23:16 |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dydycom @ 16 Jan 2007, 23:15) pastreaza-ti placa de baza...si ai nr de km...sau trimite-mi bordul vechi cu km reali sa il facem cu cb...si astfel ai si km reali, si consum instant...dar si estetic de prestige ![]() pai din ce spui tu aici sa inteleg ca poti pune computer de bord pe un model care nu are asa ceva?(ma refer la faptul ca modelul preference despre care e vb aici nu are CB dar poti sa pui CB pe aceeasi placa fara sa o schimbi?) intrebarea e valabila si pt consum instantaneu: se poate pune la noua colectie? ca din cate stiu eu nu |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
e un topic mai jos ...computer de bord pe ambiance...e si preferance valabil...si ambele nu au CB....
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
lau_swat:Poti sa imi spui cum? de unde? cat?
This post has been edited by Arhimede: 19 Jan 2007, 01:23 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Oare nu se poate rescrie nr de km prin OBD? merita sa ma duc la service sa-i intreb pe baieti?
This post has been edited by lau_swat: 19 Jan 2007, 12:38 |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Du-te la baieti, da' te duci degeaba ca nu se poate.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Bad Post.
This post has been edited by Corbu': 20 Jan 2007, 14:39 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Asta este de discutat dupa parerea vostra pe un forum public cu atiti utilizatori?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
lau_swat |
![]()
|
Ai dreptate, nu prea e de discutat aici...se poate inchide daca moderatorii vor.
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:31 |