Aeroterma (ventilatorul) la NOVA
Aeroterma (ventilatorul) la NOVA
BV99 |
22 Jul 2004, 12:50
|
||
Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|||
cristidb |
22 Jul 2004, 15:02
|
Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti |
Se scoate cutia aia neagra de plastic din compartimentul unde e motorul de la shtergatoare. Acolo e ventilatorul.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
BV99 |
23 Jul 2004, 06:26
|
Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV |
Ok. Merci! .
Rog moderatorii sa stearga topicul "din motiv de rezolvare a problemei care este" |
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
paulp |
23 Jul 2004, 14:12
|
Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi |
BV, nu ster topicu, ca poate mai sint si altii interesati :wink: .
Cristi ti-a spus bine, doar ca nu ti-a spus, ca pentru a scoate capacu ala negru tre sa desurubezi mai intii tabla aia dintre compartimentul motor si cel al stergatoarelor. Altfel nu iese :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SYL |
24 Jul 2004, 15:07
|
||
doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti |
Ce tabla ?? |
||
--------------------
Dacia
Duster
1.2 TCe 4x4 E6 (2015)
|
|||
paulp |
24 Jul 2004, 19:43
|
Este o tabla prinsa in 6 sau 8 suruburi. Se desfac toate suruburile, se scoate chederul si voila. acces liber.
Sorry, dar n-am nici un ap foto la indemina sa-ti arat "dracia" :wink: , dar e singura chestie prinsa cu suruburi intre compartimentul motor si compartimentul stergatoarelor :mrgreen: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SYL |
24 Jul 2004, 23:19
|
Paule, scuza-ma ca insist pe tema asta; daca mesajul meu nu isi are locul aici, sterge-l si continuam discutia pe privat.
Ti-am mai zis ca la Nova mea ventilatorul urla destul de urat la frig, in plus se simte o huruiala, o vibratie la tr1 si ca toamna trecuta am incercat sa ajung la el pe la capota, am scos tot sistemul de la stergatoare, am desurubat carcasa aceea de plastic neagra dar nu am reusit sa ajung la ventilator. In concluzie spuneam ca atunci cand o sa am timp sa dau jos consola cantrala/bordul ca sa ajung la ventilator. Tu mi-ai zis ca se poate si pe la capota.... Tabla prinsa in 6-8 suruburi, te referi la tabla aia vopsita, cu antifon pe ea, care desparte compartimentul stergatoarelor de cel al motorului, si care in partea de sus vine chederul pe ea (cheder pe care se inchide capota) ? ...deci tabla care se afla imadiat in spatele carcasei de la filtrul de aer? Tabla aia chiar se demonteaza :shock: :?: Chiar nu am stiut...sper ca am inteles bine, daca am spus vreo prostie sa nu razi de mine :oops: |
--------------------
Dacia
Duster
1.2 TCe 4x4 E6 (2015)
|
|
paulp |
25 Jul 2004, 12:23
|
Silviu, ai inteles foarte bine. Exact de tabla aia vorbeam. Fara s-o scoti nu ai cum sa scoti de tot capacul de la aeroterma. Da jos filtru, desurubeaza tabla si o sa vezi ce usor devine totul.
Nu tre sa umbli la sistemul de la stergatoare. Merge si fara sa-l desfaci. Toata smecheria e la tabla aia. Eu cind am umblat acolo, ca facea un zgomot de ma scotea din minti, am gasit surpriza. O bucata de glaspapier intrase sub aeroterma si freca acolo. Acum i-am pus plasa la intrare asa ca am scapat de grija. :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SYL |
25 Jul 2004, 12:57
|
Multumesc mult,Paule ! Acum tocmai m-am intors de la masina si am vazut care e treaba cu tabla aia. Partea proasta e ca la mine de tabla aia e prins calcualtorul injectiei, plus ca vreo 3 dintre suruburi sunt si suporti pt niste cabluri... Deci sa inteelg ca daca scot tabala aia (spui ca trebuie sa dau si carcasa filtrului de aer jos) iese fara pb carcasa aia neagra de la ventilator ? (evident dupa ce desfact alea 2-3 sau cate sunt suruburi care o tin) sau mai trebuie sa mai desfac ceva? vreo clema?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.2 TCe 4x4 E6 (2015)
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd December 2024 - 06:46 |