De ce se aprind farurile cand calc frana?, SAll
![]() ![]() ![]() |
De ce se aprind farurile cand calc frana?, SAll
Gutzik |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1986 berlina
- B-17-CXU
|
|||
mirceacr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 January 06 ![]() |
Verifica daca nu ai scurt la una din lampile din spate(mufa de conectare,soclu bec cu 2 faze) sau becul cu 2 faze prost montat ,este posibil sa-ti intoarca curent .Practic scoate becurile cu 2 faze de la fiecare lampa si vezi ce se intimpla,apoi repeta operatia cu mfele de alimentare.
|
--------------------
Dacia
Nova
- B-02-WWp
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
verifica lampile din spate . scoate mufele pe rind si vezi cind nu iti mai face probleme . daca ai umblat recent la pozitii spate umbla la acea lampa si vezi poate nu ai pus becul bine .
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sau stopul pe frina este legat cu cel de ceata si ai uitat butonul pe pozitie
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
la mine facea altfel. calcam frana si clipeau semnalizarile si suna alarma (ca atunci cind dai cu spatele). am verificat cu un coleg din iasi, desfacut si paradesfacut lampa spate si tot facea (trebuie inlocuita). pina atunci am taiat de la alarma firul responsabil si nu mai face.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
@mihail75 am rezolvat exact acceasi problema schimband placa de circuite de la unul din stopuri. Inainte de asta, o tot curatam si dupa o vreme incepea iar sa faca.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Daca observ bine initiatorul topicului are Berlina. Topicul asta nu trebuia sa fie in aria destinata lor? Moderatorii...
|
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
rolly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 10 August 04 From: Alba ![]() |
Nu ai umblat recent la becurile de la stopuri?
Si eu am avut mai demult aceeasi problema...mi-erau arse stopurile si am pus becuri noi, insa din greseala pe unul l-am pus invers (ma refer la pinii aia de pe bec, unul mai sus si altul mai jos, becul bagandu-se corect dupa cum intra pinii in canalele lor, )cu pinii in canalele fix inverse decat trebuia... |
--------------------
Dacia 1310
berlina
1985
- AB 03 NDR Suzuki Ignis 4x4 VVT 2007 - AB 86 NDR
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=63506
Ai deschis doua topicuri cu exact aceeasi problema. Asta se inchide, celalalt continua. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:16 |