Cum sa-ti bati joc de un investitor..., ghid practic
![]() ![]() ![]() |
Cum sa-ti bati joc de un investitor..., ghid practic
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Concluzia: comision prea mic!
|
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai e logic ca pretul platit pentru casa era de fapt "lobby-ul" pentru autorizatiile necesare. Doar a si-au luat teapa in dulcele stil mioritic!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Si acuma o cumpara inapoi la valoarea reala nu? :DDDD
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Si urmeaza ca primarul sa aiba probleme in cel mai scurt timp. O sa ii pupe si in fund pentru treaba asta. Cine e Rewe si cine e primaru...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu il declar invingator la puncte pe primar! C-asa e in tenis!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
Relaxati-va, se cistiga in instanta dreptul de a construi...
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In caz ca nu v-ati dat seama, totul e o mafie acolo sus. Bineinteles nu e valabil doar pentru Romania. Primarul ori o sa dea autorizatia ori nu o sa mai fie primar.
Eu lucrezi in vanzari, am de-a face cu terenuri, cladiri, etc in Barcelona, am vazut prea multe šmanevreš, multe facute chiar de primarie sau de instiutii publice. Toti ar merita cate o bata de baseball peste spate. This post has been edited by DiMaggio: 21 Jan 2007, 15:05 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum ca m-am mai gandit, sunt convins ca primarul doar a vrut sa intrebe unde e partea lui?
![]() |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Primarul ala o sa zboare ASAP.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io pariez pe primar ca nu zboara. Am vazut prefecti sau presedinti care comit infractiuni si ma indoiesc ca va fi pedepsit un primar. Cred ca va primi un supliment si va da autorizatia de constructie.
Il rog pe radian sa ne tina la curent cu situatia. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pariu ca Artima a cotizat mai mult, in afara cazului in care proprietarul magazinul e chiar primarul (sau copiii, bunicii, verii, matusele, cateii, pisicile lui etc.).
This post has been edited by thecagero: 23 Jan 2007, 10:19 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca, si daca da, atunci cat anume or fi cotizat cei de la Artima nu am nici cea mai vaga idee. Oricum pe atunci era alt Primar...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Era frate de sange cu asta?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Radian, nu pot sa inteleg cum ati ales ca primar pe lesinatura aia, a facut ceva pentru oras? e popular p'acolo? se vede pe fața lui ca e o lipitoare din vremuri din 89 apuse...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Eu am o banuiala ca cei de la Artima l-au uns putin pe primar, sa faca ce poate si sa mai intinda putin coarda.
Oricum, daca nu se incalca normativele prevazute in PUG, proiectul face fata cerintelor impuse si obtine avize favorabile, primarul nu poate invoca motive personale ca sa nu semneze o autorizatie. O va semna pana la urma. Daca nu cu vorba buna, atunci constrans de o hotarare judecatoreasca. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@Sony - nu mă înțelege greșit, nu cred că o să zboare pentru că a făcut ilegalități, nu am eu încredere așa mare în justiție
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Sony |
![]()
|
Depinde din ce partid este.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
PD
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Oamenii puternici sunt prieteni buni cu toate partidele
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Sony |
![]()
|
Caz incheiat! A murit primarul.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
L-or fi otravit!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
Da, si primarul era evreu.
This post has been edited by Sony: 9 Feb 2007, 14:50 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
l-o fi lovit concurenta
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:28 |