DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> autorizatii pt. garaj?, ce autorizatii ne trebuie pt. garaj

ciprian0813
post 21 Jan 2007, 16:58
Post #1

Membru

Group: Members

Am o intrebare si sigur cineva stie raspunsul.Am in apropiere un teren privat ,inchis,asfalatat cu intrare usoara la el ,nu incurca pe nimeni e al unei institutii privatizate de ceva vreme si nu e folosit si ii cunosc pe propietarii.Merita sa inchiriez citiva metri pt. un garaj cu structura f.f. usoara din bara patrata si acoperit cu ondulin drept din acrilat cu fibra de sticla un material usor si f. rezistent si mare problema ca nu am chef de proiecte ,aprobari ci alte cele de la primarie si altii,ca nu vreau fundatie sau vreo utilitate ,doar sa am loc de parcare al meu ca la bloc e dezastru,sa nu ma ploua si credeti-ma nici nu ingheata parbrizul in asa ceva ,am experimentat

--------------------
VW Golf variant 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gibonu
post 22 Jan 2007, 09:47
Post #2

Membru autentic

Pentru orice fel de constructie, cat de usoara ar fi ea, iti trebuie autorizatie de constructie, altfel nu se poate.
Gandeste-te ca si pentru banalul T-eu de parcare iti trebuie autorizatie, ca si ala reprezinta o constructie.
Asadar, daca te apuci de construcite fara autorizarie, risti o amenda destul de mare.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
ciprian0813
post 22 Jan 2007, 17:28
Post #3

Membru

Multumesc de sfat,cred ca in cazul asta ma las pagubas,mai bine fac proiect pt. o casa cu tot cu garaj ,numai de as rezolva cumva cu terenul.Oricum ma costa garajul in jur 110 ron fara manopera doar materialele,ca acolo ma descurcam.

--------------------
VW Golf variant 2010
+
ciprian0813
post 22 Jan 2007, 17:44
Post #4

Membru

Am uitat,vreau sa mut ciinele acolo,ce ziceti guvernanti astia de 2 lei o sa imi ceara proiect pt. cusca ciinelui?Nu de alta dar daca cer proiect pt. un fier de ce nu si pt. o cusca.

--------------------
VW Golf variant 2010
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 22:18
Forum Renault