Mai am nevoie de 4 oameni din Iasi, pentru a cumpara detector cu reducere
![]() ![]() ![]() |
Mai am nevoie de 4 oameni din Iasi, pentru a cumpara detector cu reducere
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am gasit unu. Mai trebuie 3.
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
daca-s din buc e vreo problema?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Daca mai vor oameni din Bucuresti pot sa vi le aduc eu duminica seara (in fiecare sapatamana), cu precizarea ca trebuie sa va deplasati pana la mine sa le recuperati.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
GoGu |
![]()
|
BlaueCorsa - sa inteleg ca vrei si tu?
KAndrei - problema e ca trebuie sa le comand pe un singur nume & adresa, adica eu, la Iasi. Ca sa-l trimit la Bucuresti apare o alta cheltuiala cu transportul, cu banii etc. si nu stiu daca-ti convine (daca adun min. 5 oameni as strange banii in avans sa am cu ce plati, nu am de unde sa pun pt. toti si sa-i recuperez dupa). Doar daca vrea si BlaueCorsa si ti-l aduce el. Cu banii vedem noi o metofda. LE firma care le vinde e din Piatra Neamt, ca daca era de la Bucuresti era mai simplu, le lua cineva de acolo si le trimitea in tara... This post has been edited by GoGu: 22 Jan 2007, 11:54 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Momentan am doua (un Whistler si-un no-name), deci ma abtin. Ideea era ca eu oricum fac drumul asta saptamanal si n-ar fi mare lucru sa aduc jucaria la Bucuresti.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
GoGu |
![]()
|
BlaueCorsa, multumesc de oferta, probabil ca o sa abuzez de amabilitatea ta.
Deja sunt 2 membri din Bucuresti care si-au manifestat interesul: kAndrei si Victorine. Daca mai vrea cineva, demaram actiunea. LE: Victorine e din TM, acu am vazut, sorry. This post has been edited by GoGu: 22 Jan 2007, 12:29 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ahh ...nu vreau sa va stric bucuria dar la banii astia sunteti sigur ca luati ceva performant?Ca mai bineti mai faceti economie si puneti inca pe atata decat sa luati o duda si sa va para rau.....
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Nu cred. Vezi pe Google...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Andrei, o sa intreb un prieten care voia un detector (desi el voia un BlackSpiderzz 800) daca e interesat, si-ti las mesaj
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GoGu |
![]()
|
Recunosc, nu am gasit teste pt acest model. M-am bazat pe performantele obtinute de modele Whistler la un pret asemanator, precum si raportul pret/dotari/performanta.
Nu stiu cat de utila e chestia cu banda Ku, radarele acestea fiind rare, chiar in Europa. E un zvon lansat de Cobra, o companie cu departamentul marketing mult mai puternic decat cel de cercetare. Dar draq stie ce licitatie fac ai nostri si ne trezim cu dintr-astea... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa va urez bafta atunci1Si cat mai putine amenzi
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
GoGu |
![]()
|
Il rog pe kAndrei sa confirme daca vrea. In cel mai rau caz ai de platit detectorul + aprox. 10 ron - cota transport/ramburs la Iasi + posta (5-10 ron) sau curier (15-16 ron) la Bucuresti.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu faceti voi un "Group buy". Asta inseamna ca oricine posteaza in acest topic este obligat sa treaca lista cu doritorii sa cumpere (copiata din postul anterior), iar daca vrea sa cumpere se ataseaza si pe sine la lista. Ca de exemplu pana acum avem
1. GoGu - 2 buc 2. kAndrei - 1 buc 3. ... tot ce trebuie sa faceti este sa purtati lista asta in fiecare post si cand se aduna 5 sa dati o comanda. Dupa aia puteti sa reluati cercul. Succes! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
GoGu |
![]()
|
GoGu - 2 buc
kAndrei - 1 buc ? Victorine - 1 buc ? paulp ( ![]() Cei cu semnul ? trebuie sa confirme. Deci, pt cei din iasi pretul se compune din pretul detectorului + cota transport (~10 ron). Pentru cei din alte localitati se mai adauga taxe postale (5-10 ron) sau 15 ron curier. Sau alte modalitati de transport. Plata in avans, deoarece nu pot suporta singur valoarea comenzii. Plata taxelor postale in avans, taxa curier o faceti la destinatie. Cine mai doreste cine mai pofteste ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu sint nevoit sa infirm optiunea, sorry
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GoGu |
![]()
|
Ok, nu-i nimic
![]() Deci: GoGu - 2 buc kAndrei - 1 buc ? Victorine - 1 buc This post has been edited by GoGu: 22 Jan 2007, 17:08 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Ramane cum am stabilit. In momentul in care s-au adunat FERM 5 doritori contezi pe mine sa-ti umflu contul cu niste banuti
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
GoGu |
![]()
|
inca niste informatii despre xtr-325 - se pare ca are aceeasi platforma cu seria PRO de la Whistler si se mai pare ca daca dezactivati banda Ku (pana vor aparea mult-zvonitele radare, si cred ca mai e de asteptat
![]() Mai multe aici: http://www.radardetector.net/viewtopic.php...dc58e3338ab4c42 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
GoGu |
![]()
|
GoGu - 2 buc
kAndrei - 1 buc - confirmat dar cu rezerve. Victorine - 1 buc Cine mai doreste, cine mai pofteste... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
GoGu |
![]()
|
GoGu - 3 buc (pt al treilea astept confirmarea in seara asta)
Victorine - 1 kAndrei - 1 Ultima strigare... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
eu vreau unul....SIGUR !!! eventual mi-l aduce bluecorsa sau mi-l pui pachet la posta, curierat etc
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
GoGu |
![]()
|
Din pacate, din lipsa de cvorum ma vad nevoit sa renunt la "proiect".
Victorine s-a retras si el. Asta e, poate apare ceva mai bun... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 00:36 |