Plata hotel la bulgari cu card debit, cod cin ???
![]() ![]() ![]() |
Plata hotel la bulgari cu card debit, cod cin ???
laurian |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ultimele 3 cifre ale codului de pe SPATELE cardului (pe locul de semnatura). Sper ca despre asta sa fie vorba.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Tre sa fie card cu care se pot face plati pe internet. Ideea e ca mai are pe spate un set de cifre, ultimile 3 fiind acel cod de verificare.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.210 Joined: 29 May 06 ![]() |
Eu am facut niste rezervari in 2005, tot cu plata pe Internet, dar am folosit un card de credit, cu cifrele scrise in relief (embosat parca se numeste, nu sunt sigur).
Din cate stiu eu, nu se accepta la platile astea decat card-uri de credit, cele de debit nu sunt primite. Cel mai bine, da un telefon la banca care a emis cardul si intraba-i pe ei. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Chiscanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 June 06 ![]() |
e vorba de cvv ... precum a zis colegul ultimele 3 cifre de pe spatele cardului .
Pinul nu se baga NICIODATA la plati online ! doar la atm atat ! This post has been edited by Chiscanu: 22 Jan 2007, 10:04 |
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ai grija ca poti plati doar daca cardul esate embosat, dupa cum spunea si gibonu.
@gibonu Eu la pariuri transfer bani de pe card de debit in lei, deci merge. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Merge orice fel de card (debit/credit) atat timp cat banca a activat pentru respectivul card optiunea de plati online. Daca e card de debit si nu ai bani in cont iti refuza tranzactia. O poate refuza si la credit, atat timp cat ai depasit limita de creditare. Sunt unele tipuri de card emise in Romania care nu sunt recunoscute international. Nici la ATM inafara Romaniei, nici in magazine cu atat mai putin la plati pe internet. Oricum e recomandata o informare prealabila platilor online. Ori pe site-ul oficial al bancii de unde ai cardul, ori... facut curs scurt yoga pentru calmare, repetat in gand ca totul va fi bine, cardul tinut frumos in mana dreapta intre aratator si degetul mare si via la banca emitenta, unde va asteapta un adevarat program de sex, dupa care aveti toate sansele sa ajungeti la ghiseu, sa intrebati daca puteti plati cu respectivul card online si sa obtineti: Nu se poate. Urmatorul va rog....
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Incep prin a multumi celor care au postat.
Am incercat cu cele 3 cifre, nu a mers. Am mai incercat cu 4+3 cifre, inaintea celor trei exista un grup de 4, tot nu a mers. Urmeaza sa merg la banca sa vad daca pot face plati on line. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
laurian: pentru a nu te duce pana la banca sa verifici dacc poti face plati online, poate ar fi bine sa verifici aici: http://www.epayment.ro/plata_online/carduri.php?id=7.
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
laurian |
![]()
|
Am verificat la banca, se pot face plati (cel putin teoretic). Iar codul ar fi ultimele trei cifre ( la banca au zis cod cvv, si nu cin, cum apare pe site-ul albena.bg ).
Insa la toate incercarile , rezultatul a fost cod CIN gresit. A rezervat cineva pe site-ul www.albena.bg, cu card de debit? Mentionez ca e mastercard emis de banca Transilvania. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
CIN se numeste la American Express, CVV la Visa si CVC la Mastercard. Nu cumva ai pe pagina respectiva un toggle unde sa alegi tipul cardului (Amex, Visa, MC), pe care nu l-ai ales corect?
This post has been edited by thecagero: 24 Jan 2007, 12:05 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:09 |