Vreau sa dau de permis..., dupa ce carti invat?!
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa dau de permis..., dupa ce carti invat?!
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
dai pentru alta categorie sau te intereseaza doar ca informatie ?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
... dar are vreo importanta?Am cerut si eu o informatie....
Si ca sa dormi mai linistit, vreau sa dau ptr E. ![]() This post has been edited by Lexy: 22 Jan 2007, 23:42 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai, vad ca esti din Bucuresti deci nu vei avea nici o problema, du-te pe la tarabe ca sunt multe carti de legislatie. Este una cu legislatia + teste puse pe categorii, deci e bestiala...
Si eu as vrea sa dau la vara pentru restul de categorii pe care nu le am. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E o carte similara. Are pe coperta un permis de conducere al unei tipe. Partea de legislatie e scrisa cu caractere negre, iar completarile si modificarile fata de vechiul regulament sunt tiparite cu albastru.
This post has been edited by Sony: 23 Jan 2007, 08:56 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica e cea mai groasa carte pe subiectul asta, are multi autori din care unul e Soricica. Dupa cum arata avatarul tau, vrei si tu A-ul? Mereu mi-a placut sa vad o fata pe motor!
This post has been edited by einstein1984: 23 Jan 2007, 13:37 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Lexy, recunoaste ca ai ramas fara permis, nu-i o rusine. Degeaba o dai cotita ca e clar ca lumina zilei
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(argon @ 23 Jan 2007, 12:47) Lexy, recunoaste ca ai ramas fara permis, nu-i o rusine. Degeaba o dai cotita ca e clar ca lumina zilei ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(einstein1984 @ 23 Jan 2007, 12:32) Adica e cea mai groasa carte pe subiectul asta, are multi autori din care unul e Soricica. Dupa cum arata avatarul tau, vrei si tu A-ul? Mereu mi-a placut sa vad o fata pe motor! Cine stie, stie..... ![]() ------------------------- CONCLUZIE: Carte groasa, coperta cu permisul de conducere al unei tipe, co-autor Soricica. Da? This post has been edited by Lexy: 23 Jan 2007, 16:55 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De ce din pacate pentru unii ? Nu cred ca are nimeni nimic cu femeile care conduc bine. Alea care incurca circulatia sunt o problema.
Si in concluzie, asta e cartea care ti-o recomand eu : carte0ye.jpg Spor la invatat ! |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Biskrem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Moamaaa ce aparat foto smecher are Alex, a reusit sa ii prinda si umbra siluetei care tine permisul d-rei in mana
![]() |
--------------------
Dacia
1310L
- TL 04 XXX
|
|
Lexy |
![]()
|
Multumesc mult ALEX.
Daca nu mai are cineva ceva folositor de adaugat din partea mea se poate inchide. @alex. PS:Din pacate ptr ca unii ptr ca multi se oftica cand sunt "facuti" de-o gagica ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mie imi place sa fiu "facut" de femei.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Sony: 24 Jan 2007, 11:39 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
A l e x |
![]()
|
Lexy : Numai frustratii se oftica la astfel de chestii... Unui om normal nu i-ar pasa
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Lexy |
![]()
|
Eh...
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru redobandire permis nu exista o carte de teste, cu intrebarile alea ciudate din contraventii, semnalizari tractoare si chestiuni administrative (in cate zile si unde depune plangere un cetatea strain daca nu stiu ce kkt pateste) ?
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu cred, cel putin nu inca. Eu am intrebat pe la tarabe si nu stia nimeni nimic... Dar cartea de mai sus e buna ca are intrebarile grupate pe categorii, deci poti repeta numai ce-ti trebuie pentru redobandire....
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:02 |