Curea distributie
![]() ![]() ![]() |
Curea distributie
beginer |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 14 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 - europa
- il02yyu
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa mergi pronto inapoi.
Sa verifice cum au pus intinzatorul (ca multi il pun invers, de mesteri buni ce sunt) si cat ti-au intins cureaua. Treaba e urgenta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
beginer |
![]()
|
Asa se manifesta in momentul in care se sa zicem ca pun intinzatorul invers ? cu zgomot al motorului mai puternic ?
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - europa
- il02yyu
|
|
ionutz... |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 January 07 ![]() |
acelas uruit intre 70-80 este mai mult k sigur de la rutment incearca sa te duci la sevis sa iti scimbi rutmentul k o sa faca si dupa aceasta viteza norocul meu era k amveam muzica pe masina si dadeam tare si acum mam dus la servis si mkia schimbat rutmentul si nu mai am nici un fel de problema
|
--------------------
super nova
rapsodie
2002 SN rapsodie
- GR-O4-UIF
|
|
beginer |
![]()
|
Ce rulment frate ... , am fost in services , inca odata, le-am spus baietilor despre ce este vorba , au ascultat motorul si au spus ca nu este nici o problema cu distributia .Dupa care, s-au uitat pe sub masina , au verificat rotile , pivotii, s-au uitat pe la bucse, unul din ei a pus mana pe toba intermediara si cand a tras de ea s-a miscat un pic ... au strins colierul care prinde toba de catalizator , mi-au verificat scutul , si au zis ca este in ordine . Este posibil ca uruitul respectiv sa vina de la planetara de pe stanga ? Cam bate de ceva timp .... . Oricum mie mi se pare ca nu mai merge masina ca inainte sa o duc in services ....
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - europa
- il02yyu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:04 |