Becuri numar
![]() ![]() ![]() |
Becuri numar
aless |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai alea nu sunt la fel ca la Nova ... au un surub pe prindere care defapt da masa la bec ... daca ridici hayonul o sa vezi cum se desfac .. este doarte simplu ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Nu stiu in ce masura te ajuta dar becurile sunt de tip "Bec SOFIT 10 x 35 tip AS02; 12V-5W cu soclu Sv 8,5". Demontarea lor e simpla si logica: doua suruburi fiecare.
|
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
aless |
![]()
|
Se pare ca demontarea nu este asa de simpla. Pentru a avea acces la cele 4 holsuruburi trebuie mai intai demontat ornamentul de plastic de deasupra numarului. iar acesta este prins pe afara in 4 holsuruburi, dar si pe interior in 3 suruburi. Accesul pe interior la suruburile laterale este foarte dificil.
Vestea buna este ca beculetele se pot scoate tot prin interior nemaifiind necesar sa demontam nimic. De scos e usor. Maine o sa vad cat de usor o sa fie sa le pun la loc. Accesul este destul de incomod. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
GALAGIE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 82 Joined: 10 April 06 ![]() |
eu le-am schimbat acum 3 ani si de atunci nu m-am mai atins de ele,sunt din nou arse de vreo 2.am facut itp-ul asa si asta e.de la trantit hayonul se ard in cateva zile,ca sunt fffffffffffffffffffffffffffffffffff proaste
This post has been edited by GALAGIE: 27 Jan 2007, 15:12 |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA rapsodie/2001 BV-84-RAD
bmw 320i 2005
- BV 09 POJ
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
juma` de ora pentru amandoua
![]() ps. pentru evitarea eventualelor neplaceri conjugale tine nevasta si copii departe de tine cand te vei apuca de treaba ![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
aless |
![]()
|
Am reusit sa le schimb. Am desfacut cele 4 holsuruburi care prind ornamentul de plastic pe exterior. Apoi am fortat un pic ornamentul si am reusit sa desfac tot prin exterior holsuruburile lampilor.
Faza nasoala a fost ca dupa nu doar becurile erau arse. Era rupt si firul din pinul de contact. Pana la urma l-am rezolvat si pe asta. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
aless, vreau si eu sa scot lampile (vreau sa curat plasticul ala transparent pe interior). Nu am reusit sa scot cele 2 piulite interioare laterale care tin ornamentul exterior. Am facut figura cu fortatul ornamentului...merge, dar lampile nu se misca de nici o culoare, dupa ce scot cele 2 holzsuruburi. Mai e ceva sistem de prindere? sau sunt pur si simplu intepenite si trebuie fortate?
|
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
aless |
![]()
|
Sunt intepenite. Forteaza un pic si vor iesi.
|
--------------------
KIA
CEE'D
2008
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Ok, am reusit.
Mersi! |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Gata , le-am schimbat si eu
![]() DSC06549.JPG ( Size: 396.89k ) Number of downloads: 102 DSC06551.JPG ( Size: 253.83k ) Number of downloads: 88 [attachmentid=56358 ] Attached thumbnail(s) DSC06550.JPG ( Size: 257.74k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Sunt pe piata la 10 Ron un set de 2 leduri exact de forma becului; adica in bec este o placuta cu niste mici leduri. Problema e ca erau albastre si nu albe. Sigur exista si albe dar........Oare tin mai mult decat un bec normal?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
eu stiam ca au in jur de 50000 de ore de funcrionare si sunt foarte rezistente la socuri . Eu aveam deja ledurile si cand am vazut ca nu mai luminau becurile deloc am spus ca macar daca tot desfac ...
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:11 |