Leasingu' lu peste!, Plata impozitului incepand cu 2007
![]() ![]() ![]() |
Leasingu' lu peste!, Plata impozitului incepand cu 2007
saddie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In aceeasi situatie ma aflu si eu.
La stiri la TVR1 fatuca aia care prezenta stirea de la fata locului a spus ca se poate trimite declaratia de impunere si prin e-mail ![]() Am cautat pe net si nu am gasit nimic, stie cineva vreun site oficial de unde sa gasim mai multe informatii si/sau formularul de declaratie? Sau a fost vorba de maxim profesionalism in practicarea meseriei de jurnalist, again? ![]() Ar trebui sa facem scandal si sa prelungeasca tampitii astia de guvernanti termenul de depunere, unde sa se inghesuie 600.000 utilizatori (si astia se pare ca sunt doar cu masini, mai sunt si cei cu alte bunuri, imobile si mobile) la maxim 12 ghisee? Asta pentru ca la Sector 1 sunt 2 ghisee pentru asa ceva, ma indoiesc ca la alte sectoare sunt mai multe... HELP deci cei care se mai afla in aceasta situatie stupida. Si multa UE guvernantilor nostri pentru ca in fiecare zi se trezesc si se gandesc ce fel de bete si in ce moduri sa ne bage in "rotile" activitatii. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am fost si eu astazi cu copii dupa contractul de leasing, cartea de identitate a masinii, certificat inmatriculare si card de identitate. Pentru masina din semnatura mi-au stabilit un impozit anual de 64 lei. Pentru cine plateste integral impozitul pana la 31 martie, se acorda o reducere de 10%.
p.s. Nimeni la rand, am rezolvat in 10 minute ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
lbordea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Manuel, tu in ce sector ai fost? EU trebuie sa merg la sector 6
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
sept 2006 1.5dci 80CP - Confort Expression Beige Poivre + mp3 + clima
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
N-am fost in niciun sector, eu stau la tara
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
lbordea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Speram sa nu fie Orasul din "descrierea" ta si sa ne bucuram si noi in Bucuresti de plata fara coada -vise, vise!
Eu nici macar nu stiu adresa pentru sector 6, stie careva? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La Orizont, vizavi de fostul Minister al Apararii.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
la orizont la taxe si impozite. Am stat ieri aproape 2 ore la coada.
Iei o declaratie de la ei pe care o completezi, copie dupa contractul de leasing (in care se specifica si perioada pe care s-a incheiat contractul), copie dupa talon, dupa cartea de identitate a masinii si copie dupa CI sau BI in care sa se vada ca domiciliezi in sectorul respectiv. |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
lbordea |
![]()
|
Trebuie neaparat persoana care este utilizatorul masinii (cel cu care s-a facut contractul de leasing)? la mine e nevasta-mea si as fi vrut sa ma duc numai eu
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
io nu ma duc neam!
e un nonsens total! auzi fraza: "proprietarii de masini achizitionate in leasing" pai cine a conceput fraza asta era cel putin pilit, iar cine a votat'o era beat de'a dreptul! trebuie sa fii corigent la drept sa aberezi asa ceva! 1. nu sunt proprietar 2. nu am achizitionat nimic, ci am inchiriat! e ca si cum as plati io impozit la casa in care as sta cu chirie! ![]() nu ma grabesc sa inregistrez si sa platesc nimic. de ce? fiindca prostia asta va pica cu siguranta. in plus, am prieteni cu leasing la tiriac leasing si nu au primit nici o instiintare de la ei ca sa isi plateasca singuri impozitele. niste cretini! please die! ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa fii dumneata sanatos, dar noul cod fiscal A DECIS ca beneficiarii de leasing sunt asimilati proprietarilor, asa deci si prin urmare trebuie sa plateasca impozit CA SI CUM ar fi proprietari. Cu sau fara instiintare, e o indatorire legala... Hai Romania!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
JET pe noul cod fiscal.
daca toti suntem mielusei si ne ingramadim sa platim orice aberatii, nu e de mirare ca ei tot instituie taxe. ia sa facem o greva fiscala si in doua luni ministerul lu vladescu ramane fara obiectu muncii.. ne'am obisnuit turma si sa fim condusi de oieri, asta este. repet, daca noul cod fiscal prevede ce ai zis tu (adica o aberatie), atunci daca voi primi amenda ptr neplata ii dau in judecata. si cu asta basta. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
lbordea |
![]()
|
azi am auzit la radio - amenzile sunt de la 50 la 200
![]() ![]() ![]() ![]() si intr-adevar strumfaudi are dreptate - romanul sta la cozi si plateste taxe-impozite-amenzi - toate cele fara sa faca nimic ("la vorba e bun toti" ![]() Si acum e la fel - platim taxe pe care oricum le plateam si inainte - dar direct la leasing (si ei plateau impozitul) - acum le platim in ambele parti se pare! This post has been edited by lbordea: 31 Jan 2007, 10:11 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
strumfuadi |
![]()
|
nu draga, nu in ambele parti, ci doar la circa financiara.
dar.. ca underground info, pana acuma firmele de leasing nu au platit nimic, de aia o sa iasa scandal. cum ziceam, se pare ca tiriac leasing se prepara sa ii dea in judecata ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt aproape sigur ca se va prelungi termenul, nu poti cere cuiva sa stea 6-8 ore la coada ca sa plateasca taxe. Sper ca o urma de decenta se va mai gasi in tara asta.
In plus, este ilogic sa platesti o asemenea amenda, indiferent de valoarea vehiculata, ca e 50 sau 500 RON atata timp cat impozitul este de 50-60 RON. Adica amenda e de 10 ori mai mare decat impozitul? Pentru ce, pentru ca nu poti plati pentru ca ei nu s-au gandit la afluxul imens de cetateni care vor lua cu asalt cele aprox. 12 ghisee? Aberant. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
strumfuadi |
![]()
|
totul este aberant.
nu platesc nimic acuma. o sa platesc cand o inscriu pe numele meu cu nr definitive, iar asta doar pe restul anului ramas, din aprilie incolo. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
lbordea |
![]()
|
Era un vis frumos sa poti trimite documentele pe email catre directiile de taxe si impozite! Dar asa au anuntat cu tam-tam in ultima zi de inscriere cei de la TV! SO......... cum aflam emailul?!?!? Ca la telefoane nu raspunde nimeni!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
strumfuadi |
![]()
|
pai normal ca nu raspunde, ca sunt ocupati toti sa incaseze.
![]() dar de ce va grabiti toti sa va conformati unei aberatii, io asta nu pot sa inteleg.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
lbordea |
![]()
|
Fratilor vesti noi: am reusit sa sun la numarul 0800.800.211 si am vorbit despre depunere acte leasing. Concluziile sunt:
- DA SE POATE TRIMITE PE EMAIL la sesizari@taxelocale6.ro sau info@taxelocale6.ro luate de pe site-ul www.taxelocale6.ro - actele necesare: copii dupa buletin(CI), talon, carte de identitate masina, contract leasing + DECLARATIE DE IMPUNERE TIP (ITL006.DOC) ce se gaseste imediat pe net (la cautare pe google primul link) Cam asta e - sper sa fie ok! Strumfaudi, eu nu ma inghesui sa platesc - doar vreau sa fiu in regula cu declaratia - ca doar nu platesc acu impozitul! |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
>>nu platesc nimic acuma.
>>o sa platesc cand o inscriu pe numele meu cu nr definitive, iar asta doar pe restul anului ramas, din aprilie incolo. parca vad ca in aprilie cand o sa te duci la taxe si impozite sa declari masina o sa te puna sa platesti pe tot anu ![]() pentru cateva sute mai bine te duci si o declari Azi este ultima zi pentru a depune declaratia la fisc PS: necunoasterea legii nu e acceptata ca scuza |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
padre |
![]()
|
Cat este impozitul pentru masini cu motoare cu capacitate cilindrica pana in 1600 cmc. persoane juridice?
Pentru cei din sectorul 1 am gasit linkul acesta. Aici se gasesc formularele necesare si decizia in care sunt specificate actele necesare. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
lbordea |
![]()
|
Am primit si raspunsul la emailul trimis la ei de dimineata:
QUOTE Acte necesare declararii autoturismului: - declaratie de impunere tip; - cartea de identitate a mijlocului de transport; - actul de dobandire(contractul de leasing); - certificatul de inmatriculare; - actul de identitate. Puteti trimite aceste documente prin posta, prin e-mail(info@taxelocale6.ro, sesizari@taxelocale6.ro ) iar in termen de 30 de zile sa va prezentati la noi cu originalele pentru conformitate. This post has been edited by lbordea: 31 Jan 2007, 14:16 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Pentru cei care au masini in leasing:sinteti convinsi ca firma de leasing nu introducea in factura (sub o forma sau alta) impozitul pentru auto? Citi dintre noi vom sesiza o scadere la rate aferenta acestui impozit? NICI UNUL.Eu astept sa vad.
Oricum,pina azi se declara doar,plata se face pina pe 31 martie. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Stie cineva cat este amenda pentru cei care n-au ajuns pana astazi cu declaratia de impunere pentru un auto achzitionat in leasing????
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Termenul de declaratie s-a prelungit pana pe 10. Am fost sa platesc azi si nu aveam copie dupa certificatul de inregistrare (?!!?) si mi-a zis ca pot sa vin oricand pana pe 10 februarie.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghetau dan @ 31 Jan 2007, 15:38) Pentru cei care au masini in leasing:sinteti convinsi ca firma de leasing nu introducea in factura (sub o forma sau alta) impozitul pentru auto? Citi dintre noi vom sesiza o scadere la rate aferenta acestui impozit? NICI UNUL.Eu astept sa vad. .... se factura separat, aparea inca o linie pe factura. altfel, aveau probleme in contabilitate (nu puteau justifica de ce ti-au cerut mai mult decat rata, nu puteau justifica provenienta banilor cu care plateau impozitul etc) |
-------------------- |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Amenda e intre 200 si 800 lei
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Aseara la stiri au spus ca s-a prelungit termenul de dpunere cu inca o luna, pana la sf. lui februarie, in sect. 1-5; exceptie face sect. 6 unde data limita a ramas 31 ian.
|
--------------------
.
.
.
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(ghetau dan @ 31 Jan 2007, 14:38) Pentru cei care au masini in leasing:sinteti convinsi ca firma de leasing nu introducea in factura (sub o forma sau alta) impozitul pentru auto? Citi dintre noi vom sesiza o scadere la rate aferenta acestui impozit? NICI UNUL.Eu astept sa vad. Oricum,pina azi se declara doar,plata se face pina pe 31 martie. Pe undeva si le scoteau ei si pana acum....probabil nu in rata, ci prin comisioanele de management. In alta ordine de idei, nesimtitii de la RCI (ca doar tot de Renault tin) mi-au trimis anul trecut factura de ...Impozit Auto. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:03 |