sfaturi pt vopsit...pret, etc...
![]() ![]() ![]() |
sfaturi pt vopsit...pret, etc...
Alin Calu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca peretele exterior este expus intemperiilor, ia in vedere, dupa ce cureti tabla de petele de rugina, sa aplici 2 - 3 straturi de grund protector (impotriva ruginii) si inca 1 - 2 straturi de grund adeziv, care va asigura o mai buna aderenta a stratului de vopsea de ulei pe care o veo aplica ulterior.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
radian, mersi pt sfat...
altii? |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Un autocolant Outdoor , pe care poti desena ce vrei tu daca ai putina imaginatie si ceva cunostinte (photoshop & corel) , autocolant pe care il aplici pe tabla curatata in prealabil. Calitativ o sa arate mult mai bine decat cu vopsea de ulei .... Ca si cost... o sa te duca undeva pe al 100-150 ron...
Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Alin Calu |
![]()
|
Alydor...cel care vrea sa ii fac desenele astea, mi-a zis ca vrea in vopsea...
unde mai pui ca dimensiunile sunt 3m x10m, plus: nu prea am cum sa scot la imprimanta un autocolant dintr-o bucata, iar pe bucatele nu o sa arate bine la imbinari. iar de lucrat in photoshop sau corel draw, stiu, insa nu ma bazez pe ele...mai sigur sunt pe mana mea, sa fac eu tot, contul, model, culoare, vopsit, etc, decat sa ma incred in vreo imprimanta... iar ca cost, nu cred ca m-ar ajunge asa ieftin, doar 100-150 RON...ma cam indoiesc... oricum, sfatul este bine venit, multumesc ![]() mai astept sfaturi si de la altii, pana la inceputul lui martie mai am timp... |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 10:36 |