Probleme Hard-Disk, munceste tot timpul
![]() ![]() ![]() |
Probleme Hard-Disk, munceste tot timpul
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Task manager?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, ala imi arata consumul de resurse ale CPU-ului, nu ale HDD-ului.
Cpu-ul meu sta pe la 2-4%; insa HDD-ul se chinuie rau de tot. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
System Properties / Advanced / Performance - Settings /Advanced / Virtual Memory - Change - default e bifat Custom size...verifica valorile, min 1,5 x memoria ram...max 3 x memoria ram.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai spyware sau/si virusi...schimba ativirusul, si baga o scanare cu ad-aware si Spybot - Search & Destroy.
incearca si cu HijackThis sa vezi ce programe ruleaza, eventual pun un log aici, task manager e frectie, iti arata de exemplu 35 procese, cand de fapt ai 45, si 10 nu le vede. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Eventual mai pune niste rami, in caz ca nu ai destuli...
Ca program... Windows Registry Repair...e foarte bun! |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
cipicut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 November 06 ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 28 Jan 2007, 00:15) Salutare. Revin cu o problema mai ciudata in ceea ce priveste un hdd. El munceste tot timpul, se aude cum zbarnaie, ledul lui de busy sta mereu aprins; desi nu am nici o aplicatie care sa-l chinuie. M-am uitat la antivirus sa nu fie pe full scan, la DC++ sa nu traga cu zeci de MB/s, am verificat tot ce putea sa il munceasca si nu am gasit nimic. Toate aplicatiile stau cuminti. Mentionez ca problema apare dupa cateva minute de la bootare. M-am saturat sa tot reinstalez windows-ul la 2-3zile. Exista vreun programel care imi arata ce aplicatii chinuie hardul? La sfarsitul anului trecut si eu aveam aceleasi probleme si am sfarsit prin a pierde tot ce era pe hard. Salveaza-ti toate datele in alta parte cauta la producator (producatorul hardului) un program de diagnosticare si reparare a hardului si vezi ce-ti spune el. Eventual dupa scanare formateaza hardul. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
- IS 77 XXX Tacerea este de multe ori de aur
|
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(argon @ 28 Jan 2007, 08:47) Logfile of HijackThis v1.97.7 Scan saved at 11:39:51 AM, on 1/28/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE C:\WINDOWS\sm56hlpr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe C:\Program Files\Launch Manager\LaunchAp.exe C:\Program Files\Launch Manager\HotkeyApp.exe C:\Program Files\Launch Manager\Wbutton.exe C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe C:\PROGRA~1\Yahoo!\MESSEN~1\ymsgr_tray.exe C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton AntiVirus\IWP\NPFMntor.exe C:\WINDOWS\system32\r_server.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE C:\Program Files\DC++\DCPlusPlus.exe C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe D:\Downloads\Dc++\HijackThis 1.97.7.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.daciaclub.ro/ O2 - BHO: (no name) - {0000CC75-ACF3-4cac-A0A9-DD3868E06852} - C:\Program Files\DAP\DAPBHO.dll O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: NAV Helper - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton AntiVirus\NavShExt.dll O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton AntiVirus\NavShExt.dll O3 - Toolbar: DAP Bar - {62999427-33FC-4baf-9C9C-BCE6BD127F08} - C:\Program Files\DAP\DAPIEBar.dll O4 - HKLM\..\Run: [igfxtray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe O4 - HKLM\..\Run: [igfxhkcmd] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe O4 - HKLM\..\Run: [igfxpers] C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE O4 - HKLM\..\Run: [SkyTel] SkyTel.EXE O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE O4 - HKLM\..\Run: [SMSERIAL] sm56hlpr.exe O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Symantec NetDriver Monitor] C:\PROGRA~1\SYMNET~1\SNDMon.exe /Consumer O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [LaunchAp] "C:\Program Files\Launch Manager\LaunchAp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [HotkeyApp] "C:\Program Files\Launch Manager\HotkeyApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LMgrVolOSD] "C:\Program Files\Launch Manager\OSD.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LMgrOSD] "C:\Program Files\Launch Manager\OSDCtrl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Wbutton] "C:\Program Files\Launch Manager\Wbutton.exe" O4 - HKLM\..\Run: [CtrlVol] C:\Program Files\Launch Manager\CtrlVol.exe O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033 O4 - HKCU\..\Run: [Norton SystemWorks] "C:\Program Files\Norton SystemWorks\cfgwiz.exe" /GUID {05858CFD-5CC4-4ceb-AAAF-CF00BF39736A} /MODE CfgWiz O4 - HKCU\..\Run: [Yahoo! Pager] "C:\PROGRA~1\Yahoo!\MESSEN~1\YAHOOM~1.EXE" -quiet O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe O8 - Extra context menu item: &Download with &DAP - C:\PROGRA~1\DAP\dapextie.htm O8 - Extra context menu item: Download &all with DAP - C:\PROGRA~1\DAP\dapextie2.htm O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra button: Run DAP (HKLM) O9 - Extra button: Research (HKLM) O9 - Extra button: Messenger (HKLM) O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger (HKLM) O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{33DDE425-3D59-4084-8E87-14F675C63999}: NameServer = 89.35.195.1 O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{33DDE425-3D59-4084-8E87-14F675C63999}: NameServer = 89.35.195.1 O17 - HKLM\System\CS2\Services\Tcpip\..\{33DDE425-3D59-4084-8E87-14F675C63999}: NameServer = 89.35.195.1 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
"C:\WINDOWS\system32\r_server.exe" este un Remote Admin. Este instalat voluntar de tine sa-ti administrezi sistemul de la distanta ?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 28 Jan 2007, 12:32) "C:\WINDOWS\system32\r_server.exe" este un Remote Admin. Este instalat voluntar de tine sa-ti administrezi sistemul de la distanta ? Da, este instalat de mine, si e si parolat. Cred ca am descoperit pana la urma care e buba: Cum intru intr-un anumit folder, incepe si munceste si se duce naibii. Acum am sters (din safe mode, ca normal zicea ca sunt fisiere protejate) fisierele din folderul respectiv si vad ca si-a cam revenit. Il mai tin sub supraveghere ![]() - folderul se numeste "torrente" si fisierele erau niste filme, deci nu va ganditi ca am sters fisiere de sistem - |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Probabil fisierele erau foarte fragmentate, si eu am patit o chestie asemanatoare, si la defragmentare imi spunea ca nu se pot defragmenta, le-am sters, si nu mai lucra hdd-ul aiurea. De asemenea daca esti intr-o retea de cartier se poate sa-ti copieze cineva din calculator daca sunt sharuite, la mine cand eram intr-o retea de cartier, cum intra cineva sa copieze calculatorul imi mergea foarte prost, si ledul de hdd nu se mai stingea, cu toate ca procesorul nu trecea de 10 %.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
wader |
![]()
|
![]() membru suspendat Group: Members Posts: 21 Joined: 18 November 06 ![]() |
DAP si Norton sint frectii. Da-le jos.
Inlocuitori: In locul lui DAP (care contine adware) baga Getright iar in locul lui Norton (care consuma memorie la greu inca de la bootare) baga eventual un Kaspersky. Fa o verificare a discului cu HDD Regenerator iar pentru o defragmentare automata instaleaza O&O Defrag. Un soft bun de intretinere a hardului este System Mechanic. Parerea mea. |
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
ingineru77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 January 07 ![]() |
Am mai intalnit problema : ai fisiere pe care le-ai downlodat si sunt neterminate, windowsul nu stie sa le citeasca corect si se apuca sa citeasca tot fisierul(fisierele)
de aici rezulta un hdd care tot timpul "lucreaza" |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2016
|
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(argon @ 28 Jan 2007, 14:32) Fix aceeasi rezolvare am gasit si eu. Acum totul a revenit la normal. Multumesc tuturor celor care au fost interesati sa ma ajute ![]() P.S. Sunt in retea de cartier dar nu am nimic pus la share + ca am debifat "File and Printer sharing for Microsoft Networks". |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:30 |