o omor! de ce?, parca ar fi rulmentul! dar nu este!
![]() ![]() ![]() |
o omor! de ce?, parca ar fi rulmentul! dar nu este!
neuron |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
'99 - berlina ex. 1310 - 99
ex. Logan 1.6 - 05 Duster - 18 |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
1. de la panetara...posibil sa se auda cand ai masina goala, si cand a pasager in dreapta sa nu se mai auda.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(neuron @ 28 Jan 2007, 13:00) salut!!! am o 1310 din 99 si am 2 belele cu ea! 1. de vreo saptamana sa aude un ...nici nu stiu cum sa ii spun...HURUIT in dreapta fata...da-i fuga la un mecanic ...haiu sa facem o tura...ma duc cu el ...a dreaq sa fie merge perfect...a zis ca se uita! s-a uitat nu a facut altceva decat sa imi sudeze un colier rupt (de la evacuare )atunci cand am dat cutia jos anul trecut! a inceput sa se auda si mai des acum !!! a spous ca s-a uitat la rulmenti si nu e nimic ...aia sunt buni!!! rotile nu se incalzesc de unde se aude???ce se aude?? va rog nu.mi recomandati sa chem dacia asistenta!!! ![]() 2. face condens in portbagaj!!! ams chimbat cheder pt ca ala era rupt si ploua in masina!!! dar si acum cand este umezeala afara!!! ce sa ii fac sa scap de condesn!!! sper sa nu ma ocoliti!!! mersi mult 1 ai verificat jocul la planetara ? - poate ii mai trebuie o saiba la planetara sa o arunce spre cutie - unghiurile le ai bune la roti ? - daca masina e capra s-ar putea sa ai probleme dinastea (la fel si cu o masina joasa) 2 reglajul de la portbagaj (cel de unde se inchide) este prea jos lasal putin mai liber pt ca daca ai cheder bun nu intra apa (cel putin asa a fost la mine) |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 222 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
Am avut si eu o problema de ganul acesta si de vina a fost planetara .Mai precis siguranta din tripoda vezi in poza piesa incercuita. planetara.gif ( Size: 7.95k )
Number of downloads: 288
|
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
constantin_stan78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 January 07 ![]() |
vali cred ca are dreptate .... anu trecut am avut aceeasi problema cu planetara de pe dreapta..cand mergeam singur huruia de rupea pamintul cand o duceam la mecanic mergea super bine (imi venea sa-l tin pe mecanic toata ziua in masina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
Oct.2007 - Laureat
- Numere negre Tot respectul pt posesorii de Dacii
|
|
neuron |
![]()
|
mersi mult ...aseara am abservat ceva...cand pun frana nu se mai aude...deci cnad se incarca fata nu mai huruie...sunt sanse mari sa fie planetara...!!! acum stie cineva daca se mai poate reconditiona si pe unde?? stau in bucuresti!!!
P.S mersi mult pt raspunsuruile voastre care au venit imedat!! |
--------------------
dacia
1310
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
in tunari e un service bun de reconditionari...
|
--------------------
.
.
. 929y
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am planetare de la RecoPlanet... si personal sunt multumit de ele .... plus ca au garantie 18 luni ... eu am cam 5000 km eu ele si sunt ok ....
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
neuron |
![]()
|
am mai observat ceva zilele astea...acel huruit apare dupa un timp nu imediat ...parca ar tebui sa se incalzeasca ceva ca sa produca acel huruit...si atunci ating foarte putin pedala de frana dispare...tot planetara??? nu de alta dar nu as vrea sa schimb planetara si sa fie in continuare acel huruit ca ii dau foc!!!
![]() |
--------------------
dacia
1310
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca atingi frana putin si dispare ... uitate la la frane .. discuri placute de frana ... verifica tot ca nu este de la planetare ... sunt sigur de asta .... eventual rulmenti roti fara spate ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
neuron |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
1310
|
neuron |
![]() ![]()
|
de fapt acel huruit venea din spate dreapta ...de la ce anume nu se stie...treaba este ca au fost data jos roata curatati sabotii de praf
![]() |
--------------------
dacia
1310
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu cu o belea! Am schimbat rulmentii pe fata pt ca imi huruiau de la 50km/h in sus. Am pus unii SH (deh, nu mai gasesti la noi piese noi pt 1100, decat cele care sunt aceleasi ca la 1310), iar cel de pe dreapta face cateodata de zici ca e o broasca din aia lenesa de balta
![]() Trag brusc de volan intr-o parte si-n alta si isi revine. Ciudat este ca ca face cand are chef, astfel incat n-am reusit sa depistez ce declanseaza zgomotul. Nu cred sa fie pivotii sau alte chestii pt ca se aude clar un zgomot de rulare. Rulmentii pe fata cred ca sunt asezati ca la 1300. Sunt 2 rulmenti conici: cel interior mai mare si cel exterior mai mic This post has been edited by Uncle-Sam: 12 Mar 2007, 09:37 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(Uncle-Sam @ 12 Mar 2007, 09:36) Ma bag si eu cu o belea! Am schimbat rulmentii pe fata pt ca imi huruiau de la 50km/h in sus. Am pus unii SH (deh, nu mai gasesti la noi piese noi pt 1100, decat cele care sunt aceleasi ca la 1310), iar cel de pe dreapta face cateodata de zici ca e o broasca din aia lenesa de balta ![]() Trag brusc de volan intr-o parte si-n alta si isi revine. Ciudat este ca ca face cand are chef, astfel incat n-am reusit sa depistez ce declanseaza zgomotul. Nu cred sa fie pivotii sau alte chestii pt ca se aude clar un zgomot de rulare. Rulmentii pe fata cred ca sunt asezati ca la 1300. Sunt 2 rulmenti conici: cel interior mai mare si cel exterior mai mic ?? fuzetele si portfuzetele de la 1300 nu sunt la fel ca cele de la 1310 ? o piesa sh tot o piesa sh ramane..... ai joc la roata cu rulmenti sh ? |
--------------------
.
.
. 929y
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
N-are pic de joc. Nu e ca la 1300. Se prinde altfel de pivoti, puntea motoare e pe spate. Uitati niste poze
Attached thumbnail(s) ok_3179.jpg ( Size: 34k ) Number of downloads: 83 unbenannt.JPG ( Size: 61.07k ) Number of downloads: 68 unbenannt2.JPG ( Size: 75.82k ) Number of downloads: 63 unbenannt3.JPG ( Size: 40.94k ) Number of downloads: 61 unbenannt4.JPG ( Size: 103.65k ) Number of downloads: 37 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
rulmentul din poza a 3 nu este la fel ca cel de pe spate de la 1310 de la tambur ?
|
--------------------
.
.
. 929y
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Sunt aproape la fel, numai ca au diametrul interior mai mare parca (cel exterior cred ca e identic). Am vazut pe unii care au pus un fel de inel ca sa poata adapta de la 1300, dar n-a tinut mai mult de 3000km
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
daca inelul il faci dintr-un material dur cu cota de presare pe ax si rulment nu vad de ce ar ceda.......acum mai depinde si de calcule si de cine face inelul.......
|
--------------------
.
.
. 929y
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu acelasi huruit. Unii mecanici au zis ca e de la planetara altii au spus sa vad daca e prinsa bine cutia pe traversa. E ciudat ca s-a linistit in ultima vreme. Nu mai face decat foarte rar. E drept ca si planetara bate, da asta e un huruit ciudat. Si trepideaza schimbatorul la viteze mai mari. Daca merg cu ea mult subturata bate de zici ca sta sa se rupa. Bataile se aud in podea, nu spre planetara. A inceput sa faca asa dupa ce mi-am schimbat motoru cu tot cu ambreiaj complet (disc, placa, rulment). Ma cam pune pe ganduri si nu plec cu ea asa la drum. De la ce o fi pana la urma?
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:50 |