martor avertizor avarie nova gt
![]() ![]() ![]() |
martor avertizor avarie nova gt
luk67 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- vl 67 luk
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
tu vorbesti de acel semn (!) din bord?
de obicei semnul ala se aprinde cand pui contactul si se stinge dupa. dar in cazul tau e exact invers. cauza : nu mai ai lichid de frana in "borcan" asa patesc si eu.cand nu mai am lichid de frana, nu se mai aprinde in bord ci se aprinde dupa. completeaza cu lichid sau verifica contactii din avea "sonda" unde vin papucii si zi-mi daca se mai manifesta. Spor la treaba. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se poate aprinde cand nu mai ai lichid de frana, cand pompa de frana e in avarie, sau cand placutele e frana sunt tocite (in cazul in care au contact pt asa ceva)..
Cel mai probabil ai pompa de frana in avarie... Cauta pe forum cum se scoate din avarie pompa de frana cu dublu circuit... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(Catalin Marinarul @ 29 Jan 2007, 18:13) Se poate aprinde cand nu mai ai lichid de frana, cand pompa de frana e in avarie, sau cand placutele e frana sunt tocite (in cazul in care au contact pt asa ceva).. Cel mai probabil ai pompa de frana in avarie... Cauta pe forum cum se scoate din avarie pompa de frana cu dublu circuit... catalin , eu nu cred ca are pompa de frana vreo treaba la faza cu becul, pentru ca daca era pompa de frana statea becul permanent aprins, pe cand el zice ca palpaie sau sta aprins. atunci cand se balanseaza masina acel plutitor care intra in borcan, ba face contact , ba nu face contact.din cauza asta si becul din bord face asa. This post has been edited by apollo: 29 Jan 2007, 18:24 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ok, cred ca ai dreptate: e de la nivelul lichidului de frana...
This post has been edited by Catalin Marinarul: 29 Jan 2007, 18:42 |
--------------------
-
-
|
|
apollo |
![]()
|
Catalin , te rog eu, fa un edit
![]() imi era foame si am mancat o parte, ma zapacise un client la magazin ![]() oricum, am ras si eu o gramada la ce perla am putut scoate ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
luk67 |
![]()
|
problema e ca asta se intampla si cand stau pe loc,nu numai cand merg si lichid este in vas
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- vl 67 luk
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Vezi ca pe corpul pompi de frana ai un fir care intra cu papuc pe un contact al unei sonde...este sonda ICP... Scoate acel fir, si vezi daca apoi se mai apride in bord (!)..
Daca nu se mai aprinde, atunci cauta ce am zis mai sus... SEARCH pe forum : scoaterea din avarie a pompei de frana dublu circuit... |
--------------------
-
-
|
|
luk67 |
![]()
|
ok, ms mult am sa verific si asta. o sa revin cu un raspuns dupa
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- vl 67 luk
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai rezolvat cu martorul ... ce era pana la urma ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
luk67 |
![]()
|
pana la urma s-a rezolvat singur:)) nu s=a mai aprins
ms all |
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- vl 67 luk
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bună soluție asta...
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 12:02 |