Masina gratis ..., ???
![]() ![]() ![]() |
Masina gratis ..., ???
ndorin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am ales un VW Touareg si doamnei Vijelie un VW Eos... Acu ma duc sa le iau...
This post has been edited by vijelie: 1 Feb 2007, 15:05 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
îi va plãti CLIENTULUI în fiecare lunã rata autovehiculului pânã la cel mult echivalentul în lei a 150 EURO
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
tot e bine
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Dar de ce ai intrat tu pe www. xxx.ro ? Firma este tot din Cluj cum esti si tu. Ce coincidenta, domnule .. huh
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
ca sa nu zicem ca trebuie sa te prezinti lunar ... la "control"
![]() |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai, mai plec dupa Touareg & Eos sau nu? Ca ma derutati...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca aveau Logan ma bagam si eu, nu prea am ce sa aleg de acolo.
This post has been edited by tribunul: 1 Feb 2007, 15:27 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
M-am interesat la un coleg din Cluj: Logane o sa bage dupa ce se va epuiza stocul de straineze...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
Si trebuie sa mergem pana la Cluj, dupa ele?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
Nu, se livreaza direct din trailer, langa soseaua de centura, la Carrefour!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
Asa departe?
Cand am vazut cat de departe iti livreaza astia masina...eu cred ca-i teapa. Poate ma duc degeaba la Careefour si astia nu mai vin. Din ce parte vin? Daca-i astept sub pod o fi bine? This post has been edited by tribunul: 1 Feb 2007, 15:36 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
Pai da, sa nu se inghesuie lumea, sunt liste facute de luni de zile, de cand s-a zvonit ca SE DAU MASINI GRATIS DE LA CLUJ.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Las si eu capacul de la butelie la coada.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Off topic: am un coleg care tocmai si-a cumparat un Golf Plus si acum plange fiindca a dat 18mii euro pe el anul trecut. Daca mai avea rabdare 3 luni, azi il lua gratis...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Se dau masini de cusut gratis? Sau de spalat?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu se da nimic, dom'le, du-te acasa... (am scapat si de asta, iau 3!)
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In afara ca are niste clauze abuzive in contract (de ex: "2.14 Pãrþile convin cã pentru daunele apãrute din cauza utilizãrii autovehiculului, ºi pentru eventualele accidente unicul responsabil este CLIENTUL." - adica daca reprezentantul autopres se urca la volan sa bage masina la pus reclame pe ea si o da de stalp e vina clientului...), as observa ca nu mentioneaza nimic de cine plateste impozitul pentru veniturile respective si nici cine plateste taxa de reclama la primarie.
Si observ ca domnul client e obligat sa se prezinte lunar la sediul societatii, sa faca dovada platii ratei, dar societatea poate folosi orice alte mijloace de anuntare (fax, posta etc) Si mai sunt niste prevederi nesimtite pe acolo, dar discutia ar fi prea lunga. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Doreste cineva sa facem un mic poll / pariu in cat timp o sa rezilieze aia contractul de publicitate? Sa riceeeeeemmmmmm...... 2 luni?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
tribunul |
![]()
|
Klaus stiu ca ne minti ca sa le iei tu pe toate....nu tine...ne-am prins.
This post has been edited by tribunul: 1 Feb 2007, 15:42 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
No conteaza, e gratis, chiar daca va costa cat una noua...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai nea tribunule, ce naiba, nu poti tine si tu un secret?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
supeeer! am plecat spre Cluj sa imi iau Touareg, sa moara vecinii de ciuda, dar nu accept, daca reclamele de pe masina nu sunt luminoase, cu beculete, si fosforescente, am si eu o reputatie in cartier, nu pot sa apar chiar asa. apropo, mi-a placut contractul, e foarte avantajos...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
tribunul |
![]()
|
Au facut astia Carrefour si la Cluj? .... tu du-te.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
Lasa-l pe fraier sa plece la Cluj, noi le luam diseara de pe centura...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
Ma duc sa caut niste sfoara mai groasa sa putem sa luam mai multe, le legam intre ele.
Dar oare au trusa sanitare + triunghi + stingator? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Vijelie tocmai plec spre casa si in drum iau si eu un kil de masini din alea. Sac!!!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
am zis Cluj? mi-a luat mintile minunatia asta de ocazie, de fapt era la deruta, deja scriu pe picior de plecare inspre... oriunde o fi, gasesc eu, masina sa ma astepte. si deja mi-am sunat 10, 12, 14 prieteni sa isi ia si ei touareg-uri! sa vezi senzatie in cartier.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
vijelie |
![]()
|
@2dor: ajung inaintea ta fiindca am noujdecaiputere...
This post has been edited by vijelie: 1 Feb 2007, 15:59 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
Pe vechitura aia? Vad ca sunteti si multi si mai e si cabrio. Nu ai sanse!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:00 |