Defecte repetate
![]() ![]() ![]() |
Defecte repetate
Timex |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 24 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
WWYQA
UULSD
Atentie la moderatori !!!
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lordu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 21 December 06 ![]() |
la fel am patit si io.....
![]() ![]() dureaza min 2 sapt pana se ia o decizie (ti se face un dosar, se analizeaza, bla bla) apoi vine expertul o sa-ti dea (masinii) cu o solutie de etansare (am uitat denumirea) pe la suruburi si capace, si o sa mai schimbe iar chitu de distributie cel putin asa a fost la mine apoi daca problema persista ....schimba motoru mie mi s-au parut cei de la dacia prin VC super ok... in schimb cei de la service... ![]() oricum problema e mai veche la motoare...din ce am vazut eu pe forum cel mai bine vb cu dacia prin VC ca sigur te rezolva ...prin service or sa te amane ca pe mine (2luni jumate in care am facut alte 2000 de km ....nashpa era ca apareau pete din 3-4-500 km) in ce priveste legea aia ....stiu doar ca de la 1 ian a intrat in vigoare alta ....asa ca nu pot sa-ti raspund ....bafta |
--------------------
Dacia
Logan
2006 / 1,4MPI
- B-??-???
|
|
Timex |
![]()
|
"ART. 18
Pana la proba contrara, lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la momentul livrarii acestuia, cu exceptia cazurilor in care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate. " Cred ca asta e noul format si s-sr potrivi,nu? ."ART. 11 (1) In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului, ca masura reparatorie, inlocuirea sau repararea produsului in functie de optiunea sa, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata." Deci repararea s-a facut dar tot degeaba,ca urmare am solicitat schimbarea motorului,dar se vede ca gandesc muuuult pana isi repara greselile. |
--------------------
WWYQA
UULSD
|
|
Timex |
![]()
|
[quote=Lordu',2 Feb 2007, 21:23]
la fel am patit si io..... ![]() ![]() dureaza min 2 sapt pana se ia o decizie (ti se face un dosar, se analizeaza, bla bla) apoi vine expertul o sa-ti dea (masinii) cu o solutie de etansare (am uitat denumirea) pe la suruburi si capace, si o sa mai schimbe iar chitu de distributie cel putin asa a fost la mine... Si s-au oprit scurgerile? |
--------------------
WWYQA
UULSD
|
|
Lordu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 21 December 06 ![]() |
![]() io sper sa nu mai apara ca doar de asta mi-am luat masina noua ca sa scap de simeringu ala blestemat de la dacia veche ...care mi-a mancat o gramada de timp (de.... daca eu faceam toate reparatiile la ea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 / 1,4MPI
- B-??-???
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Timex |
![]()
|
Acest lucru l-am solicitat....dar se gandesc cam mult,ceea ce nu-mi place.Denota lipsa de respect fata de client.
![]() ![]() |
--------------------
WWYQA
UULSD
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@Timex, unde se vad scurgerile de ulei in zona distributiei daca te uiti de sus? (capota ridicata). Erau scurgeri importante, sau doar umed in zona? Daca ai avea si niste poze cu zona, ar fi perfect
Aveai scurgeri sau scapari sub forma de vapori si in zona de imbinare a capacului de culbutori cu chiuloasa (deasupra injectoarelor)? Sper sa nu intimpin aceasi problema ca a ta. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
am avut si eu problema asta la logan .la mine era de la un surub care prinde capacul de sus al distributiei cel din aluminiu.pe el se prinde suportul motorului.
Surubul cu pricina era chiar deasupra fuliei de la arborele cotit ,uleiul ajungea pe hexagonul surubului si pica exact pe fulie care il imprastia pe panoul de foc pe capota,planetara,conducte de servo. astia la service stiau de un surub care face chestia asta daca nu e dat cu locktite dar din ce mi-au zis ei cica nu ar fi fost asta era altul.Oricum au desfacut si sau uitat la semeringuri care erau ok,dupa care au montat la loc si au dat cu locktite pe suruburile astea cu pricina ,de atunci mai m-am tot uitat sa vad si nu mai e nici o problema. o sa fac o poza cu acel surub. This post has been edited by Giurisici Fabian: 3 Feb 2007, 11:23 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Timex |
![]()
|
Daca te uiti de sus vezi capacul acela negru(care protejeaza cureaua distributiei);ei bine la mine se observa la marginile de jos ale acestui capac,pe blocul motor(in partea din fata,in dreptul capacului, sub chiuloasa)si pe fulia arborelui(ultima fulie de jos).Sant scurgeri cum sa zic minime dar au fost cazuri cand pe bloc era si aprox. cat incape intr-o lingura(mai mult nu are unde sa stea uleiul,iar o parte cred ca se arde cand motorul e cald). Poze am incercat sa fac dar zona este atat de aglomerata incat cu greu se distinge ceva.Mie mi s-a schimbat(cum am mai spus):surubul care comunica cu blocul motor(cel de la distributie,prima oara) si a doua oara kitul distributie(semering,rola intinzatoare,curea distributie si din nou acel surub care are pe el acea substanta de etansare).Toate acestea in decurs de 4-500km.
|
--------------------
WWYQA
UULSD
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
despre garantie si conditiile de acordare discutati la topicul dedicat sau la sectia de legislatie... aici discutia se indreapta catre un topic de cafenea sau principii tehnice.... ca urmare se inchide!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:01 |