Decuplare alarma
![]() ![]() ![]() |
Decuplare alarma
Alin Calu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa fie "pe terminate" bateria de la telecomanda. Schimba si tu bateria de la telecomanda.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.2 TCe 4x4 E6 (2015)
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
acel uruit pote veni de la cureaua de la alternator.de acolo si lipsa de putere sau daca ai ac verifica si cureaua aia
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si mie daca imi suna alarma (desi am cu totul si cu totul altceva decat alarma din fabrica) trebuie sa astept cateva secunde. Nu merge deconectata imediat ce a inceput sa sune. Daca insa sunt in casa si o aud urland (copii si mingiile lor) se opreste imediat ce apas pe buton. S-ar putea sa fie la fel si la DSN. De ce nu merge decplata in primele cateva secunde, nu stiu. Poate nu are timp procesrul alarmei sa mai primeasca si alte comenzi, fiind probabil prea ocupat sa se ocupe de asigurarea unui fundal sonor.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Alin Calu intrebare: ai, incercat sa reprogramezi alarma? Sau... altfel... ai deconectat bateria masinii?
Eu cred ca e posibil sa fie incorect programata si de asta sa faca. Dar, de facut a facut si la mine fenta (nu am deschis portbagajul ci usa, si aproape simultan am dezarmat... s-a dat peste cap si asta a fost!), se pare ca i-a trecut de la sine la un moment dat. Ca rezumat: daca nu se deconecteaza, dar ai apasat butonul imediat cum a inceput sa sune, e ca la mine. Daca ai incercat sa deconectezi mai tarziu si tot nimic - eu zic ca e de la programarea alarmei... |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th February 2025 - 20:39 |