bieleta directie +capat de bara cat costa ?
![]() ![]() ![]() |
bieleta directie +capat de bara cat costa ?
wind |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bucse bara stabilizatoare erau anul trecut 17 RON toate 4. Eu am schimbat doar 2 din ele(cele de pe bascula parca) acum 2000 km si iar sunt pe duca tot alea, deci sunt foarte "bune". Celelalte 2 sunt alea din fabrica. Am vorbit cu mecanicul meu si cica s-ar potrivi alea de Megane 1. Dar este 20 RON una, si o sa pun cred luni din astea.
This post has been edited by 2dor: 3 Feb 2007, 20:42 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
vb despre altceva ... oricum e bun si pretul la bucse ca si astea trebuiesc schimbate..
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai intrebat cat costa iar eu ti-am spus cat, si in plus ti-am mai spus ca nu merita alea de origine. Se spune "multumesc de sfat". Mai departe e alegerea ta.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
capat de bara -35 ron de origine
bieleta ? nu stiu ca eu le-am schimbat cu tot cu caseta asistata ( asa era echipata ). |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
horiajam |
![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Am schimbat eu la SN bielete directie ( contin si capetele de bara). 65 lei noi / buc.
Capatul de bara separat este ~35 lei noi/buc. Bucsele 15 lei noi /setul(4 buc). ....piese de origine(cutie albastra) Presupun ca nu e mare diferenta de pret intre SN-SLZ; sper sa iti fie de folos informatiile mele. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
wind |
![]()
|
oki , multumesc mult pt sfat 2door
![]() daca afli codul de la megane 1 sa ne zici si noua |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
damileanu26 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 January 11 ![]() |
SAL
M-AR INTERESA SI PE MINE CAT AR FI MANOPERA LA UN SCHIMB DE CAPETE DE BARA SOLENZA.SI UN PRET PT CAPAT DE BARA PLUS BIELETA DIRECTIE. DACA A SCHIMBAT CINEVA RECENT MERSI |
--------------------
dacia solenza
scala
2004
- is76kos
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
70-80 bieleta completa si manopera 50-100. Depinde unde te duci.
Ps nu mai scrie cu caps. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:50 |