Cu DACIILE la EURO 2008, Macar pana in Viena :)
![]() ![]() ![]() |
Cu DACIILE la EURO 2008, Macar pana in Viena :)
radoo.ro |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Nu
am
masina
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Asta e nebun frate... Si eu!!! Asteptam si altii
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Stati acasa ca nu ne calificam.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
radoo.ro |
![]()
|
daca v-ati speriat de masinile noastre si va e frica sa nu ramaneti mult in urma pe autostrazi, stati linistiti... avem in plan sa mergem ushor, la consum
![]() |
--------------------
Nu
am
masina
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
De scot astia taxa de inmatriculare, in 2 ani n-o sa mai ramana nici urma de dacia in romania. La topit cu junghiurile!
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
merg si eu:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Nu inteleg penultimul post... Ce legatura are taxa de inmatriculare cu junghiurile? (prepozitia aceea "de" lasa o umbra de mister asupra sensului frazei
![]() This post has been edited by ag02cws: 5 Feb 2007, 13:32 |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
radoo.ro |
![]()
|
presupun ca gdm se referea la faptul ca fara taxa pentru prima inmatriculare, oricine isi va lua vreun harb din Germania si isi va arunca rabla din dotare also known as DACIA.
Numai ca un tip de peste 40 de ani nu se mai duce el in Germania ca sa-si cumpere masina, se taraie cu harbul lui cat il mai tine, il repara cu "baietii" in spatele blocului si nu-l arunca pentru ca il leaga si amintiri de o masina care e mai batrana decat copii lui, de exemplu. Daca ar veni dealerii auto cu masini SH "din usa-n usa" la pretz de Germania si tot nu s-ar "topi" Daciile vechi ![]() Hai sa ne dam cu totii ciumegi ca ne luam o masina la care nu gasim sigurantzele si pe care au frecat-o niste nemtzi care stiau ca oricum o arunca la fiare vechi ![]() Asta desi zi de zi ne facem treaba cu, de exemplu... Dacia 1410 cutie 5 trepte, GPL ![]() This post has been edited by radoo.ro: 5 Feb 2007, 14:10 |
--------------------
Nu
am
masina
|
|
gdm |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
gdm |
![]()
|
Pe langa "harburile" alea din Germania, Dacia e slaba de zici ca e facuta din coji de oua si crede-ma ca stiu ce vorbesc.
![]() |
--------------------
Dacia 1410
|
|
ag02cws |
![]()
|
La orice masina veche apar probleme... Nu zice nimeni ca dacia nu e depasita... Intrebarea e: Vii cu ea in Austria??
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a bagat si gdm in oala ca musca-n... prajituri. Nu te tine, nu mergi, nu tre sa comentezi. Eu daca as avea banii as merge, dar..sunt pe banii parintilor. Ar fi misto sa reusiti asa ceva, succes!
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ag02cws |
![]()
|
That's te spirit! Se mai schimba lucrurile pana in 2008. Oricum ne luam si prieteni si drumul il impartim. Biletul ce e mai scump. De reusit, reusim sigur. Nu vad ce ne-ar putea impiedica. Ceea ce cautam sunt si alti posesori de dacii care vor sa mearga cu noi.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Mai e valabil?
This post has been edited by XMihai: 24 Mar 2007, 23:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pentru ai de la Bucuresti e mai nasol, eu de aici merg 190 km pana incepe autostrada, pe urma 470 de km doar pe autostrazi pana in Viena, un total de 660 km, drum de 7-8 ore cu Dacia 1310. Imi este Viena mai aproape decat Mangalia
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
pot sa merg si eu chiar daca am SN ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
foarte tare ar fi o trupa de "romanashi"
![]() ![]() Hai Romania ! care ai zis ca nu ne calificam ba? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:26 |