trepideaza masina la relanti >help
![]() ![]() ![]() |
trepideaza masina la relanti >help
florin_t |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition
1,6 Mpi 2005
|
|||
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
Te mai duci cu ea odata tot la ei si le explici problema ... pentru ca e greu de spus ce are (poate merge in 3 pistoane de la bujii, fise, etc).
|
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Dar de ce ai avut masina in service ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si in urma accidentului, avand in vedere ca ai inlocuit proiectorul, ai indreptat lonjeroane si capota, canistra de carbon in ce stadiu e? Este prezenta si conectata?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
florin_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 January 07 ![]() |
[quote=klaus,7 Feb 2007, 14:46]
salut klaus, nu m-am uitat si la acest aspect. Credeam ca aia de la service au pus totul la loc asa cum trebuie sa fie o masina noua ![]() am sa verific ce mi-ai spus. Merci |
--------------------
Logan
Ambition
1,6 Mpi 2005
|
|
costi_g |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 February 07 ![]() |
Ar trebui sa te duci sa o puna pe tester s-ar puea sa fie de la senzorul de turatie sau debitmetrul de aer. Sau chiar poate sa fie din bobina si implicit fise.
|
--------------------
nubira
nubira
2000 I
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Eu am niste indoieli ca manifestarea ar putea fi de la senzorul de turatie.
2. As fi recunoscator daca cineva mi-ar arata si mie debitmetru ala de aer de pe motoarele pe benzina de la Dacia. Ca tot este mentionat si nici unul din cei care l-au mentionat nu mi l-au aratat si nici nu mi-au specificat pe unde ar fi. Iar eu singur nu am reusit sa-l gasesc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:40 |