Problema .xls, Celule
![]() ![]() ![]() |
Problema .xls, Celule
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
clik dreapta pe celula, Format Cells sau Formatare Celula, Number sau Numar, iar la category: alegi General
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..asa incercam sa povestesc in primul post ca am facut si se schimba automat.
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
dai format.... text
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Scrie asa: '3:2
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Intai scrii, dupa aia formatezi; eu alta solutie nu am gasit.
Daca gasiti voi, sa-mi ziceti si mie. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in cazul formatului General, daca excelul recunoaste vreun format in ce ai introdus tu, formateaza celula corespunzator(automat)
daca vrei sa eviti asta, fie bagi un apostrof inainte de 3:2 (cum a zis kunt), fie formatezi celule pe Text. |
-------------------- |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Formatearea celuleor pe text e cea mai buna idee daca vrei sa pastreze neschimbat ce tastezi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
St |
![]()
|
Am formatat pe tesxt si functioneaa. Multumesc mult!
Aici se poate inchide din partea mea. This post has been edited by St: 8 Feb 2007, 11:02 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu am tot cautat functia tesxt da nu am gasit pe nicaieri... ma poti ajuta te rog?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Format / Cells / Number / Text
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
era un gag
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
St |
![]()
|
Da' motivu, care e motivu?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ga!nusha |
![]()
|
trebuie neaparat?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
St |
![]()
|
In nici un caz.
![]() This post has been edited by St: 8 Feb 2007, 15:23 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ce functie am in excel sa transform numerele negative in pozitive?
Spre exemplu daca am intr-o celula -8 in celula alaturata sa fie afisata valoarea 8. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Probleme, Gogule, probleme?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
ABS() returneaza valoarea absoluta, adica fara semn.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
bre deconectat , fuse la voi sarbatoarea brinzei?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Sony |
![]()
|
Si nu derapeaza?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
nu , ca eu e meserias
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Asa e dar intr-o insiruire de numere unele cu + altele cu - in fata poftim tu de le inmulteste pe toate cu -1 si vezi ce obtii in coloana din dreapta.
Asa cu ABS e mai simplu, le pun la toate in fata si obtin ceea ce doresc. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu sincer nu inteleg de ce atatea complicatii, cand excelul ofera functii dedicate pentru asa ceva, cum e < ABS() >.
Se foloseste cu incredere si merge foarte repede. Mai ramanea sa vad pe aici ceva gen "=IF(value>0,value,-value) ". Sau "=MAX(value,-value)". Sau si mai bine "=MAX(value, ABS(value))". Sau chiar "=MAX(value, IF(value>0,value,-value))" etc etc Cu cat mai multe functii invocate, cu atat viteza scade si posibilitatea greselii creste din cauza complexitatii functiilor |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
si? lasa bre si icselu' sa munceasca, doar tre' sa manance si el o paine, nu?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa faceti voi asta pe un tabel de 50.000 de linii si vreo 10 coloane. Sa vedeti cat va iau calculele pe un dual procesor, d-apai pe o anemie.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
deconectat |
![]()
|
Adevarul e ca as putea sa scriu o macrocomanda care sa faca asta in cateva ore...pentru fiecare celula
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Smiley |
![]()
|
QUOTE(liviu2004 @ 11 Sep 2008, 19:31) Asa e dar intr-o insiruire de numere unele cu + altele cu - in fata poftim tu de le inmulteste pe toate cu -1 si vezi ce obtii in coloana din dreapta. Asa cu ABS e mai simplu, le pun la toate in fata si obtin ceea ce doresc. da, in cazul asta ABS e mai simplu eu intelesesem ca vrei sa inversezi toate valorile (negativele in pozitive si pozitivele in negative) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:42 |