Imbunatatire audio, boxe
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatire audio, boxe
thedragon |
![]()
|
||
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1989
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu am avut daewoo care citea si mp3. Scria pe cartea lui 4*7W sau 2*25W. Nu prea am inteles eu cum venea asta... Oricum ca sa legi decat 2 boxe, se lua + de la o boxa si - de la cealalta boxa de pe aceeasi parte. Pe vremea aceea, nu aveam decat 2 boxe si asa l-am legat si a mers. Intr-adevar se auzea mai tare decat daca legam cate un canal. Inainte de el am avut un domotec care avea tot 4 iesiri. Tot 2 boxe aveam si am legat cate doua + si doua - (de pe aceeasi parte) la aceeasi boxa si mergea si ala.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
da mangleala cea mai mare e ca iese din el numa 2 fire ! ii cam ciudat nu ?? sau poate sau rupt pe parcurs..cine stie ....si cum mai sa unesc 2 de plus si 2 de minus si sa le pun pe o boxa??? poate fac poc:D
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
La modelel mai vechi este numai firul de plus de la difuzoare, minusul se lua de pe firul de masa al HU. Asa am eu acasa o panarama de casetofon care sta aruncat pe un dulap si aceeasi dilema am avut-o si eu cand am vrut sa pun boxele prima data pe el.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
thedragon |
![]()
|
daca era asa cum ai zis u nu trebuia sa fie 4 fire?? ca ii 4x25
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:13 |