TaskManager, ..nu mai merge
![]() ![]() ![]() |
TaskManager, ..nu mai merge
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mersi. A functionat prima metoda. Acum beleaua e daca e un virus sau nu, eu cred ca da. Unde pot face online un scan?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(St @ 9 Feb 2007, 00:14) Mersi. A functionat prima metoda. Acum beleaua e daca e un virus sau nu, eu cred ca da. Unde pot face online un scan? http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html Blocarea taskmgr e f. posibil sa fie provocata de vreun troian. Incearca si: http://www.lavasoft.com/products/ad-aware_se_personal.php |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 9 Feb 2007, 00:18) e f. posibil sa fie provocata de vreun troian. Eu zic f. posibil = 95% sanse. Eu numai de la troieni am avut ghesefte din astea. Ba unul facuse disable si pe editarea de registrii si pe lansarea de fereastra dos (cmd-ul) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca-s 100% sanse sa fie vre-un virusache
![]() am facut urmatoarea procedura acum vre-o 2 luni cand toata firma se umpluse de acel minuat virusel ![]() citeste doc-ul ![]() This post has been edited by Ov: 9 Feb 2007, 13:14 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
St |
![]()
|
Multumesc mult de ajutor. Cred ca am scapat de belea, aseara dupa ce am facut scanul cu bit defender online.
Erau 2 fisiere pe care le luasem dupa net, infestate+ kernel88, in system32, dar nu-i mai stiu extensia. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:59 |