Logan Prestige/Diesel sau SH?, Nehotarat...
![]() ![]() ![]() |
Logan Prestige/Diesel sau SH?, Nehotarat...
DANNIEL |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CJ 08 XCL
|
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Iar incepe....
![]() Logan clar, nici sa nu aduci vb de altceva..... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu, Logan Prestige trebuie sa fie obligatoriu. Si cu motorizare 2.0 FSI....au am gresit aia e la alta marca de masini....
![]() This post has been edited by 2dor: 13 Feb 2007, 08:30 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Opel Astra. Neaparat.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
DANNIEL |
![]()
|
Aha...faptul ca am intrebat cat se poate de serios,nu-mi produce nici un zambet la citirea posturi-lor.daca nu sunteti in stare sa intelegeti ce inseamna 'sa iti dai cu parerea' ma pot lipsi de asta.O zi buna!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CJ 08 XCL
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dă un SEARCH că s-a mai discutat. Fiecare vine și întreabă același lucru. Și culmea, după ce cumpară / dacă mai cumpară, dispare, nu mai spune nimic, ce a luat, dacă e mulțumit de alegerea facută etc.
Ia Loganul dCi. ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Danniel - nu te supara asa usor, dar intelege si tu ca nu esti primul care pune aceeasi intrebare
![]() Cat despre leasing - daca firma tatalui tau e platitoare de TVA, leasingul e o varianta interesanta pentru ca se deduce TVA-ul. Iar ratele nu se scad din impozit ci se considera cheltuieli, care diminueaza veniturile, de unde se ajunge la un impozit mai mic catre stat. Bafta la alegere ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Oricat de nehotarat ai fi trebuie sa sti daca vrei masina noua sau veche. Daca vrei noua (Logan) nu stiu ce rost mai are sa intrebi de SH. Eu cand m-am hotarat ca vreau masina noua nu mi-am mai batut capul cu optiunile SH.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Masina noua , ai garantie normala sau extinsa . daca crezi ca vei circula mult , adica peste 15000 km pe an iti recomand diesel . Marca este in functie de banii pe care ii vrei sa-i cheltuiesti pentru achizitie si asteptarile tale de la mijlocul de transport . Eu as opta pentru credit pe nevoi personale , ca sa nu iti fie " agatata " masina de banca . daca nu esti multunit de ea o poti vinde si iti iei altceva .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
DANNIEL |
![]()
|
Multumesc de intelegere la cei din urma.pai in 10.500-11.000 de euro m-am gandit la un logan prestige/diesel full,la sh la o skoda octavia diesel(nush ce gasesc in banii acestia),golf IV...cam astea.ma cam sperie faptul ca loganul nu are caroseria galvanizata,ca din cate am citit incepe sa aiba greierasi ff repede, k nu e foarte stabila etc.e adev ca poate multe is vorbe.pe de alta parte are avantajul costurilor mai reduse la piese etc.si al garantiei.ce vreau sa intreb este:cam ce Sh as gasi pana in 11.00 EURO,cu km sa zicem pana 20-30.000?--Pt cine cunoaste piata auto de la noi.multumesc anticipat!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CJ 08 XCL
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În acei bani nu găsești ceva bun, și în nici un caz cu kilometri reali. Ia Loganul diesel cu garanție extinsă.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Ia o Symboala DCI in leasing. Am mers recent cu una de 65 CP si e ok. Mai zbarnaie/troncane pe ici colo dar te obisnuiesti. E putin mai scumpa decat Loganul, dar parca e si putin mai reusita.
![]() In 11.000 de euro nu poti sa-ti cumperi alt diesel nou. Daca vrei SH e misto sa-ti aduci unul din afara. Daca-l iei pe firma nu platesti TVA-ul atunci cand il cumperi. Gasesti Opel Astra H la ~8.500 euro (pret fara TVA), mai cheltuiesti vreo 300 de euro pe drum si 1.000 de euro taxa de inmatriculare pt. motorul 1.7 CDTI. E o optiune de luat in calcul ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
DANNIEL:
1. masina noua: vezi ca pe reno.ro e un versus interesant, merita citit cu multa atentie. Fiindca, in functie de ce vrei de la viitoarea masina, in banii pe care vrei sa-i dai te-ai putea gandi serios la un Symbol: Logan vs. Symbol 2. SH: cred ca aici e si stiinta si noroc. Nefiind vorba de o masina in garantie iti calculezi cat vrei s-o tii si cat te costa intretinerea. Deci dupa gust, ce sa zic... |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
OFF: deci ti-ai vandut SLZ, pana la urma ? cu cat ?
Ia uite aici recomandare masina SH. This post has been edited by mao: 14 Feb 2007, 20:14 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:03 |