tuner tv, pt laptop, calc, etc
![]() ![]() ![]() |
tuner tv, pt laptop, calc, etc
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
tunerele sunt de mai multe feluri:
-tuner extern pt computer (pe usb de obicei, dar uneori si pe pcmcia pt laptop) -tuner extern independent de computer (are iesire pt monitor/proiector) -tuner intern oricare dintre ele te-ar interesa, te sfatuiesc sa nu-l cumperi din cora. vezi mai degraba pe aici: http://www.pcgarage.ro/tv-tunere/ in mare, se cam impart in 2 categorii: -cele sub 120 roni - de obicei folosesc decodare software; daca ai semnal bun, sunt bune si astea -cele de peste 200 roni - au decodor hardware, PiP (unele emuleaza asta, dar pe la 400 roni gasesti si tunere cu PiP real), calitatea e mai buna (cele intre 120 si 200 sunt similare celor din prima categorie , dar au pretul celor din categoria a 2-a) in masina (daca folosesti, de exemplu, un laptop + tuner) ai nevoie de antena. cand stai pe loc, ar trebui sa ai receptie bunicica. |
-------------------- |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
era vorba de un din ala extern, pe usb!
pt masina in mers ce fel de antena imi trebuie?aceasta antena necesita un montaj special? aia din targ care monteaza dvd uri cereau 12 milioane pt 2 antene+amplificator pt ele ca sa prinzi tv in masina! ce posturi sunt disponibile pt asemenea receptie? |
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pana acum am vazut asa:
-taxi logan cu tv (sus, langa plafoniera). am mers un pic in spatele lui, la stop se vedea binishor, in mers incepea sa aiba pureci. nu parea sa aiba alte antene in afara de cele standard de pe taxiuri -dvd-player 2din, avea si tuner incorporat. fara antena, pe loc, prindea protv(altele n-am cautat), dar la calitate destul de proasta. nu stiu in mers cum se comporta. This post has been edited by Smiley: 18 Feb 2007, 09:38 |
-------------------- |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
alea de 12 milioane din targ probabil ca sunt amplificatoare digitale nu analogice, si prinzi f bine pe ele, dar numai 5 posturi tv... tvr 1,2, antena 1, prima, realiatea, si nu stiu sigur de protv si kiss tv(analog emit sigur)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
aha, parca vreo 5 posturi mi-a enumerat tipu ala!
si ..?le recomanzi? sau ai opta pt analogice? |
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu stiu cum se vede in miscare... si nu stiu daca se vede bine, de exemplu, la gratar la cernica
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
taximetristu se plictiseste si daia isi ia televizor cu el ,da asa noi ce sa facem ,doar daca ne ducem in padure cateva saptamani atunci .
era sa uit ,XXL prinde?, ca altfel nu merita ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ga!nusha |
![]()
|
pai tu d'aia te duci la padure?
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Stie cineva sau are o lista cu frecventele pt fiecare canal in caz ca ele sunt aceleasi pt toate tv-tunerele
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
eu de pilda merg des in afara, nu neaparat singur, si ma interesa si aspectul miscarii!daca stie cineva,,,,
|
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ga!nusha, eu nu pot trai fara tv
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 18 Feb 2007, 11:15) alea de 12 milioane din targ probabil ca sunt amplificatoare digitale nu analogice, si prinzi f bine pe ele, dar numai 5 posturi tv... tvr 1,2, antena 1, prima, realiatea, si nu stiu sigur de protv si kiss tv(analog emit sigur) in primul rind semnalul tv este analogic amplificatoarele tv pot fi numai analogice cel putin ce se prinde cu antena clasica semnalul digital provine in special de la sateliti (cei care transmit codat) deci semnalul tv digital este receptionat numai de antenele parabolice semnalul tv se imparte in trrei categorii 1 canalele 1-6 VHF-1 2 canalele 6-12 VHF-3 3 canalele 21-60 UHF VHF insemnind VERY HIGH FRECVENCY UHF insemnind ULTRA HIGH FRECVENCY 1-3 insemnind benzile undele ultra scurte (din care fac parte si semnalul tv) se tranzmite numai in linie dreapta (inchipuit-va o lanterna care emite lumina spre un obiect daca se interpune un obstacol intre lanterna si obiect atunci lumina nu ajunge la obiect) daca intilneste un obstacol se reflecta si apar dubluri sau recepie foarte slaba daca partea de selector a tunerului este mai sensibila ar trebui sa mearga si cu o sirma infipta in mufa lui (pe mijloc )sau cu antena de radio a masinii mi se pare exagerat de scump pentru o antena eu personal nu as da banii pe asa ceva as incerca cu un amplificator tv de banda larga de uhf canalele 21-60 de obicei televiziunile emit intre aceste canale legat la o antena auto de radio (de obicei se alimenteaza pe la 12V) This post has been edited by bygy007: 20 Feb 2007, 00:28 Attached thumbnail(s) tv.JPG ( Size: 244.96k ) Number of downloads: 189 tv1.jpg ( Size: 245.29k ) Number of downloads: 181 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ga!nusha |
![]()
|
eu zic sa te mai documentezi referitor la televiziune digitala prin antena normala
![]() ps: pentru asta tre sa am antena de satelit tot timpul la mine? hmm.... sau cauta pe google "emisie digitala terestra" This post has been edited by ga!nusha: 20 Feb 2007, 15:22 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 20 Feb 2007, 16:09) eu zic sa te mai documentezi referitor la televiziune digitala prin antena normala ![]() ps: pentru asta tre sa am antena de satelit tot timpul la mine? hmm.... sau cauta pe google "emisie digitala terestra" decoamdata este devreme sa te gindesti (cam prin 2014 va fi gata) la asta si in primul rind receptoarele nu sint compatibile HDTV iti spune ceva ? |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
ga!nusha |
![]()
|
Solutia deja exista pentru cele 5 posturi tv mentionate mai sus...
ce treaba are hdtv cu ce doreste initiatorul topicului? |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
puteti sa imi sugerati si mie o solutie, in "limba romana', fratilor?
![]() |
|
|
ga!nusha |
![]()
|
alea la 12 milioane sunt receptoare de tv digital, adica o calitate mai buna a imaginii decat la antena colectiva, din pacate nu pot sa iti spun daca se vad si in miscare pentru ca nu am testat... dar la banii astia poti sa iti iei un dvd-player cu ecran cu tot(e adevarat...noname...)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Un tuner care sa nu ceara prea multe resurse de la calculator (P3 la 700 MHz) si sa fie PCMCIA poate sa-mi recomande cineva?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
si no name, de care?mi-e ca tine pana la prima intersectie!
asa, macar am televizor, e ceva.... |
|
|
ga!nusha |
![]()
|
tie mai mult decat prima intersectie ca are garantie 1 an
![]() pentru o comparatie de preturi poti sa te uiti aici: http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/ |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Am gasit si eu ceva aiciaici.
E drept ca cere cam multe resurse, nu stiu daca pentru preview sau pentru recording. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
hmm, si elta e relativ no name,,,,la cat era la metro?
|
|
|
bygy007 |
![]()
|
QUOTE(ga!nusha @ 21 Feb 2007, 09:37) Solutia deja exista pentru cele 5 posturi tv mentionate mai sus... ce treaba are hdtv cu ce doreste initiatorul topicului? cam asta este televiziunea digitala terestra pentru a beneficia exista receptoare speciale mai cauta si o sa gasesti imformatii trebuie sa faci diferenta intre receptoare anlogice si digitale si transamisii digitale si analogice http://www.roportal.ro/discutii/ftopic7318.html This post has been edited by bygy007: 23 Feb 2007, 07:17 Attached File(s) ![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vsebas @ 22 Feb 2007, 21:14) Am gasit si eu ceva aiciaici. E drept ca cere cam multe resurse, nu stiu daca pentru preview sau pentru recording. Ntz, e USB 2.0, n-am decat USB 1.1 (un port) |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ga!nusha |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 23 Feb 2007, 02:08) cam asta este televiziunea digitala terestra pentru a beneficia exista receptoare speciale mai cauta si o sa gasesti imformatii trebuie sa faci diferenta intre receptoare anlogice si digitale si transamisii digitale si analogice http://www.roportal.ro/discutii/ftopic7318.html corect asta i-am zis si eu initiatorului...cred ca la banii aia este reciever digital... nu inteleg unde vrei sa ajungi... aparatul elta era 10 milioane si din cate imi aduc aminte avea dvd player, radio si parca si tv...(nu stiu daca ecranul era touchscreen) |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
marksman |
![]()
|
elta e o firma israeliana si din cate stiu a fabricat (fabrica inca?) sub licente Pioneer.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ga!nusha |
![]()
|
dar oare sunt bune de ceva? rezista in timp?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
marksman |
![]()
|
Nu ma pronunt, n-am avut nici un aparat fabricat de firma respectiva. Mai demult avea un coleg de liceu o combina cu CD fabricata de elta si nu a avut nici o problema.
Am vazut mp3 playere (de masina) elta, designul era ok (nu aratau a chinezarii) si pareau destul de solide. Insa intre "Zgomotec" si "elta" as alege-o pe cea din urma. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ga!nusha |
![]()
|
si mie mi-a placut cum arata dvd pe care l-am vazut... dar numele nu imi inspira incredere
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:25 |