Probleme frana
![]() ![]() ![]() |
Probleme frana
george_d |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Din pacate nu-mi imaginez alt motiv. Verifica vizual daca nu s-a format vreo pata de rugina mai pronuntata pe discuri, altfel, poate fi doar "ovalizarea" - care de fapt inseamna o variatie in grosime a discului, nu in diametru...
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Nea Titel nu-i prost ! Ai schimbat cumva si placutele de frana cu unele mai bune atunci cand ai schimbat discurile ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai servodirectie?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, cand am schimbat discurile am pus si placute noi si da, am servodirectie. Discurile le-am schimbat din acelasi motiv- erau ovale si tremura volanul la viteze destul de mici, am incercat acum la 100 km/h si nu se simte nimic. Am facut rost de un subler mai destept si vineri, cel mai tarziu, am sa masor grosimea discurilor in mai multe puncte. Nu stiu de ce dar cred ca iar bag un schimb de discuri+placute....
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Ce trebuia sa faci dupa ce le-ai schimbat.
http://www.powerbrake.co.za/pages/tech_02_bedin.htm Poate daca incerci acum, le mai dregi. La viteza mare (>110) si anumita apasare a frinei ar trebui sa dea o vibratie in volan. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vezi daca ai luat cielo si ai tradat daciuta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
george_d |
![]()
|
Adevarul e ca si la Dacie am schimbat discurile fara sa fac vreo procedura speciala. Atunci am luat discurile cele mai ieftine si merg bine si acum.
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.075 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Simptomele par a fi de natura mecanica (nu la partea hidraulica a franelor). Discurile pot prezenta ovalizare sau pot "fula" de noi. La tine pare sa fie fenomenul de "fulare" (discul nu se invarte perfect drept pe acelasi plan).Interesant ar fi daca au facut asa de noi sau pe parcurs.
Am avut o Dacia Break la care discurie originale s-au "incovoiat" dupa aprox 10.000 km. Se auzea si in mers normal, fara sa pun frana, cum atingeau pe placute (faceau: fiu-fiu-fiu !) de te scoteau din minti. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
george_d |
![]()
|
Mda....am schimbat discurile si problema a disparut. Pe dreapta, unde discul s-a deformat mai tare, pistonul din etrier se misca foarte greu -> se inchingea roata ceva mai tare.
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:23 |