se rastoarna?
![]() ![]() ![]() |
se rastoarna?
Secu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007,Laureate 1.6
|
|||
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
Daca esti beat la volan,DA!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
daca ai 140 la ora si tragi stanga sau dreapta de volan cu incredere ..da!
da cred ca muuulte masini se rastoarna daca faci asta! bine la "jeep"uri poti s-o patesti si la 60 km la ora! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Secu @ mesaj din report) pai....am mai patit asta...cu un golf 4...sper sa nu se mai intample si cu loganu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate nimeresti unul mai naravas!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io zic ca, fiind de 1.6, nu poate fi decat armasar, nu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
eu am tras de volan brusc stanga apoi dreapta pe la vreo 50 km la ora pentru a evita coliziunea cu o doamna ce se credea la carma polonicului insa loganul s-a comportat bine (viteza n-a fost mare ce-i drept) si m-a impresionat placut ba chiar am capatat o mai mare incredere in el, incredere ce mi-a fost un pic zdruncinata de nemtii de la ADAC
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Inseamna ca ai probleme cu Loganu' daca nu s-a rasturnat!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
inca nu e la cafenea subiectul?
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
Nu, e prea devreme, poate raspunde cineva cu argumente tehnice.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Pai daca ai mai patit asta cu un golf4, poti sa reusesti si cu loganul, poate chiar mai usor !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Sony |
![]()
|
Daca-l incarci prea tare se tavaleste pe campii pana ii mai iei din sarsanale.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Secu @ 20 Feb 2007, 00:54) si anume:se rastoarna loganul usor? Da, se rastoarna relativ usor. Iti trebuie vreo 3 oameni, va agatati cu totii de prag si trageti in sus pana reusiti sa-l rasturnati. La un VW Touareg nu-ti ajung 3 oameni, deci ala se rastoarna mai greu.QUOTE(Secu @ 20 Feb 2007, 00:54) Deci sper sa mai arunci un ochi pe topicurile deja existente, inainte de a incerca sa afli lucruri noi cu topice noi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Eu te sfatuiesc sa umpli portbagaju si pe unde poti cu niste pietre asa devine muuuult mai stabil si esti mult mai sigur pe masina!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Daca vrei si iti doresti il poti rasturna, asa se pot rasturna multe masini, mai ales daca-ti prinzi mintea cu ele
![]() Depinde si de sofer. Multi zic ca ar fugi fundul in curbe, eu personal nu am patit asta si m-am bagat destul de tare in unele curbe stramte. Totul depinde de stilul de condus. Multa bafta cu noul Logan! |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
bine a facut Klaus ca a inchis topicul... s-a mai discutat asta... trebuia doar cautat si citit... dar totusi...nu e problema tehnica... poate una de abilitate de a sofa... deci se muta la Diverse!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:24 |