Ce se afla in zona incercuita din poza?
![]() ![]() ![]() |
Ce se afla in zona incercuita din poza?
mad_voly |
![]()
|
||
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) motor_dci.JPG ( Size: 16.66k ) Number of downloads: 1104 |
||
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Acela este un suport al motorului, iar sub el se află cureaua de distribuție...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Sa inteleg ca zgomotul poate proveni de la cureaua de distributie? Adica atinge inauntru de ceva? masina are doar 3200 km....
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Peste cureaua de distribuție se pune un capac din fibră de sticlă parcă, ce o acoperă...
Tot prin zonă trebuie să fie și cureaua de accesorii... Nu știu ce să zic, dacă poți da capacul de pe motor jos, vei putea vedea mai bine, iar distribuția parcă are și un mic căpăcel ce se dă ușor la o parte, pentru a verifica starea și tensionarea curelei... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sau poate sa dus naibi bucsa de la suspensia pendulara a motorului
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mad_voly |
![]()
|
Si sa inteleg ca e de mers urgent in service cu zgomotul asta sau mai pot sa astept pana la 5000 km cand as vrea sa schimb si uleiul. Acum are 3200 si nu prea vreau sa bat service-urile degeaba pt ca nici nu se aude foarte tare si nu face tot timpul
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poate explici mai bine cum se aude zgomotu, ca eu am urechile c-am infundate si aud mai greu,la a mea zgomotele,odata mia zis cineva, auzi cum fac injectoarele ,de ramasesem masca ,de am ridicat capota si am bagat capu acolo si tot nu auzeam ce aude el
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mad_voly |
![]()
|
Nu stiu cum sa iti explic.
Daca pun urechea pe partea aceea incercuita in poza se aude destul de slab cum freaca ceva cateva secunde apoi nu se mai aude. Dupa cateva zeci de secunde iar se aude acel frecat. Oricum nu ma apuc eu sa desfac pe acolo ca nu ma pricep |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Si la a mea se aude sau se auzea din cand in cand (e ca un fel de frecat intermitent, dar nu in permanenta si nu foarte tare, ma refer la zgomot). Cred ca e cureaua de distributie.
Pe la 8000 km s-a auzit mai pregnant (dar nu exagerat), dar acum am 30.000 km si nu se mai aude. Si curios, cand era motorul cald bine, adica peste 30-45 minute de functionare nu se mai auzea. Vecinul de garaj are un Renault cu 1.9 DCI si se aude la fel (repet, nu exagerat de tare, gen curea pe o fulie, dar intermitent, nu continuu). Al lui are 120.000 km, cred ca asa face uneori cureaua aia. Eu nu m-am impacientat. Pentru linistea ta, te poti duce in service sa ii intrebi pe baieti. Noroc! |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
E clar deci, asa face toate.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
mad_voly |
![]()
|
Exact asa cum ai descris tu se aude si la mine. Multumesc mult. Nu imi ramane decat sa ma duc si sa vad care e faza
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:32 |