DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Masina " botita"

burghiu
post 22 Feb 2007, 09:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua stimati forum-isti,

Am mai scris eu cate ceva prin acest forum si cred ca am mai fost vazut pe aici. Am o Dacia Break de la firma, masina pe care chiar daca unii spun ca am omorat-o nu prea este asa. Este una din daciile care merge 140-150 lejer si fara sa prezinte nici un fel de " tremurat volan, sau sa " traga" stg. dr. , in conditiile in care m-am cam ingrijit de ea. Tin sa mentionez ca are undeva pe la 90 000 km. Masina era prea buna, nu scotea fum, nu batea, nu avea nici un fel de reparatii ( dpdv al tinichigeriei ), totul era perfect pana intr-o zi... cand la semaforul b-dul Timisoara cu str. Valea Oltului, eu trecand, cu mare nesimtire, la culoarea verde a semaforlui, venind din directia Valea Cascadelor spre Plazza, vine o doamna cu un FIAT Panda si ma " arde" in partea stanga a masinii. Din acest eveniment rutier au rezultat urmatoarele: bieleta directie stg. rupta, anvelopa, janta stg. rupte, aripa, bara. Dupa ce m-am plimbat cu platforma ceva timp am reusit sa ajung cu ea la " spital" la COMNICO, "doctorii" mi-au completat nota de constatare cu urmatoarele: bascula inferioara ( de schimbat ), planetara dreapta ( de schimbat ), chiar daca m-a lovit in partea stg. a masinii, si ca ar exista o cuta pe lonjeron. Acum vin si eu cu urmatoarea intrebare: Daca acest lonjeron prezinta aceasta cuta ( hai sa consideram ca cei de la "spitalul" mai sus mentionat vor reusi sa scoata ceva din el ), oare am sa mai pot ajunge eu la viteza cu care m-am obisnuit sa merg? Sau ma voi trezi ca ajung undeva la 100 si tremura volanul in mana sau incepe sa traga intr-una din parti, sau cine stie ce se mai poate intampla. Rogu-va spuneti-mi si mie oare va mai fi ea masina cu care ma obisnuisem eu sa merg, sau va trebui sa ma reorientez catre altceva. Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca am facut ceva greseli ( gramaticale sau de orice alta natura ) mad.gif

--------------------
dacia 1310 break - B 90 DOX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihai0070
post 22 Feb 2007, 09:57
Post #2

NOVA Gt , 1997

From: Bucuresti

Pai daca sunt meseriasi si ii fac unghiurile bine nu o sa ai probleme ... dar totusi nu mai te arunca la viteze asa de mari ...

--------------------
Dacia Nova LPG Benzina 1997 GT Rosu 1600cc - 1-B-5550
+
sumi_nos
post 22 Feb 2007, 20:47
Post #3

Membru autentic

depinde cat de mare e cuta adica daca e stramb rau eu unu las schimba cu totul ca sa nu mai am probleme sau surprize,sfatul meu schimba tot lonjeronul

--------------------
dacia 1410 SPORT 1989 - AG-01-MVU
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 21:29
Forum Renault