Cum montezi husele daca ai airbag-uri laterale?
![]() ![]() ![]() |
Cum montezi husele daca ai airbag-uri laterale?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
sunt aproape sigur ca se gasesc huse cu niste deschizaturi pe laterale.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma gandesc la asta, dar nu am vazut pana acuim (ce-i drept nici nu am cautat). Sa ma apuc sa tai eu din husa e cam aiurea...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
n-am vazut niciodata huse cu deschizaturi!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se decupează husa în dreptul fantei pentru airbag, se coase arici și ai rezolvat problema... În comerț am vazut huse care au deja arici pe lateral, tocmai pentru airbag.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cand cumperi husele, asigura-te ca sunt pentru scaune cu airbaguri laterale. Ar trebui sa scrie pe cutia in care sunt. Daca nu scrie, inseamna ca nu sunt bune si n-ar trebui sa le cumperi.
|
-------------------- |
|
OAP |
![]()
|
Oricum daca exista o sa le desfac acolo sa ma uit la ele mai intai. Am o cunostiinta care a luat pentru solenta mai anii trecuti si a a vut surpriza ca pentru bancheta din spate sa fie 3 bucatti ca si pentru fata
|
--------------------
.
.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
in afara faptului ca sunt dotate cu airbaguri, scaunele mai prezinta si alte modificari?
|
--------------------
/
/
/
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Vezi ca sunt huse pt scaune cu airbag in Carrefour la 180 ron. Sunt bagate intr-o gentuta transparenta si scrie PUFFI parca pe ele. Astea au arici in lateral
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
OAP |
![]()
|
Merci de informatie.
|
--------------------
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si probabil in curind vor aparea si la reprezentanta Dacia , din moment ce a aparut acesta optiune de air bag lateral, dar ca intotdeauna accesoriile apar mai tirziu si la un pret...asa este la Dacia.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am huse "Pufi" si au pe o laterala a scaunulul o deschidere care este prisa cu arici. Se specifica in instructiuni ca acest lucru este pentru airbag-uri laterale.
Totodata spatarul banchetei spate este din bucati cu fermoar pentru bancheta fractionabila. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
4DpT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 October 03 From: Brasov ![]() |
In Romania inca 'se poarta' huse pe scaunele de masina mai ales la Dacia.
Sugestia mea este sa renunti la huse in general ca doar interiorul masinii, respectiv scaunele, au fost concepute sa reziste OK la uzura in urma utilizarii normale. Husele, mai ales la o masina noua, nu-ti ofera nici un avantaj major (practic sau estetic), ai doar o cheltuiala in plus. This post has been edited by 4DpT: 26 Feb 2007, 02:43 |
--------------------
Dacia SupeRNova
Dacia SupeRNova
|
|
OAP |
![]()
|
Eu zic ca se poarta huse la orice masina daca vrei sa protejezi tapiseria care e mai greu de spalat decat o husa. Utilizare normala inseamna si un copil cu o inghetata sau cu o ciocolata in mana. Ce faci? Il dai jos?
This post has been edited by klaus: 25 May 2007, 08:04 |
--------------------
.
.
|
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
Cele Puffi au garantat acea fanta doar ca sant de toata jena.Chiar daca scrie pe ele ca sant pentru masina care-ti trebuie nu se potrivesc ca cele facute(croite) intr-un atelier specializat pe tapiterii auto.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(4DpT @ 26 Feb 2007, 02:19) In Romania inca 'se poarta' huse pe scaunele de masina mai ales la Dacia. Sugestia mea este sa renunti la huse in general ca doar interiorul masinii, respectiv scaunele, au fost concepute sa reziste OK la uzura in urma utilizarii normale. Husele, mai ales la o masina noua, nu-ti ofera nici un avantaj major (practic sau estetic), ai doar o cheltuiala in plus. daca ai un copil mic ce faci? |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deschizi un topic nou, ca asta: http://www.daciaclub.ro/Sfat-indepartare-g...cat-t65638.html
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sheffield |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai sunt husele alea din metro Michael Schumacher care pe laterale sunt ca niste maieuri.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Stie cineva ...din vazute nu pe propria piele ... cum se deschid airbag-urile laterale?niste poze ceva...
|
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:57 |