Se pot scoate butoanele pt geamuri electrice?, de pe plansa de bord - fara a o da jos
![]() ![]() ![]() |
Se pot scoate butoanele pt geamuri electrice?, de pe plansa de bord - fara a o da jos
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pot scoate butoanele daca inainte scoti cass-ul. Eu am reusit. Nu e chiar usor tre' sa-ti contorsionezi un picut degetele pentru ca tre' sa bagi mina prin fanta unde era cass-ul si sa le impingi afara intii din partea de jos si apoi din partea de sus (sau viceversa) si in acelasi timp tragi de buton doar cu degetele (nu-ti trebuie nici o scula). E cam dificil da' merge!
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Lostboy |
![]()
|
Păi într-o „carte de bucate” așa scria că treb scos casul, după care planșa...
Mi se părea că marginile casului acopereau puțin lăcașul planșei, dar repet, mi se părea ![]() Presupun că dacă încerc să scot planșa cablurile de la butoane sunt puțin mai lungi, nu să se deschidă planșa doar 1/2cm pt că nu permit cablurile butoanelor... ![]() O să încerc .... QUOTE mariuscond post Astăzi, 11:07 Decât să scot casul....mai bine încerc să scot planșa....Din două soluții o aleg pe a treia ![]() Glumeam....încerc să scot planșa...Apropos: dacă trag de ea se poate rupe ceva? Din câte știu se trage de jos , după care de la mijloc..... This post has been edited by Lostboy: 27 Feb 2007, 11:12 |
--------------------
.
.
.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Lostboy, tot pe aici am citit ca daca incerci sa scoti plansa trebuie mare grija pentru ca se pot rupe clemele...
Daca, cass-ul era problema... se scoate foarte usor (15-30s). Faci cum crezi ca ti-e mai usor. Bafta! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca ai maini mai mari, nici nu te gandi sa scoti cass-ul. Ca eu asa am facut initial, si nu imi ajungeau nicicum mainile suficient de mult sa pot scoate butonul.
Cu grija si pricepere scoata plansa. Se incepe de jos in sus. Nu trage de la distanta mare de clema care vrei sa o scoti. Daca ajuti din spate cu o surubelinita sau ceva corp care sa nu lase urme, e si mai eleganta treaba. Faci parghie, tragi incet si constant si sa vezi ce fain iese. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
O întrebare mai am pt mariuscond: După ce scoți casul cu chestiile ălea două, îi scoți conectorii?
Dacă îi scoți conectorii ( care presupun că treb scoși ca să ai acces în zona unde era casul) la reintroducerea casului, treb reintrodus și codul de securitate al casului, nu? Parcă era trecut pe factură, dacă îmi amintesc bine! Merci frumos pt sfaturi! Respectele mele! |
--------------------
.
.
.
|
|
mariuscond |
![]()
|
Da, se scot si conectorii (firele nu sint foarte lungi).
Da, trebuie reintrodus codul. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Lostboy |
![]()
|
Danke
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Butoanele pt geamuri se pot scoate pur si simplu din bord fara alte interventii. Cu o surubelnita mica se forteaza un pic marginea lor inferioara si ies fara probleme. Am vazut eu in service asta cind mi s-a schimbat becul ars dintr-unul din butoane.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
Lostboy |
![]()
|
se poate închide !
Am rezolvat cu 2 șurubelnițe! Cu grijă ! Mulțumesc mult tuturor! |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:51 |