Sony-Ericsson k310, dezactivare meniu "Live"
![]() ![]() ![]() |
Sony-Ericsson k310, dezactivare meniu "Live"
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Setari , generale , comenzi rapide , pui pe comanda rapida altceva cum ar fi camera foto .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Nie nu mi-a mers asa...la comezi rapide nu am decit pentru joystick. Ai anibii astia de la vodafone...tot ce am reusit sa fac a fost un cont nou de conectare fara nici o retea. L-am pus pe ala la setari si acum cind vrea sa se conecteze la LIVE da eroare...ca si eu am platit aiurea vreo 2 dolari pt conectari accidentale
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu merge numai cu resoftarea, asa e facut de Vodafone. SI nu e singurul, vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=57801&hl=v360
Eventual cu un skin merge sa dispara butonul de pe ecran, dar functia lui ramane, deci nu mai scrie Live dar daca apesi tot in live te duce. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca ai alta optiune de date o setezi pe aceea. Cand intri in "live" nu te mai taxeaza cu 20 de centi. Daca nu ai alta optiune de date intri in setari si stergi setarile pentru "live".
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Da sony zice bine
![]() ![]() Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da' vlad_solenza a vorbit pentru sine in postul 3?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Setari->Suport Conectare->Setari Internet->Profiluri Internet si schimbi de pe Vodafone live!(Pre) pe Vodafone MMS si nu se mai poate conecta.
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Am facut asa dar imi apare un mesaj referitor la functionarea Vodafone live si alte chestii, sper ca asta nu costa.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
nu costa nimic.
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 04:39 |