Service Auto Cobalcescu, de evitat pentru urmatoarele luni
![]() ![]() ![]() |
Service Auto Cobalcescu, de evitat pentru urmatoarele luni
zodrac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Asa si ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu care credeam ca vreun DACOTEC a scapat o cheie de 24 pe vreo capota...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zodrac @ 1 Mar 2007, 11:12) Cei de la Service Auto Cobalcescu, cel putin la Dacia, isi implementeaza un nou sistem infromatic. Din acest motiv sunt intirzieri foarte mari la procesarea clientilor. Ex eu astazi programt la ora 9:30 la 10:30 inca nu mi s-a procesat, mai existind o persoana in fata mea pana la mine. Estimativ dureaza cam 1 ora pe om. Macar poate la Cobalcescu treaba asta este temporala, pentru ca la Meridian (unde mi-am facut reviziile in ultimii 3 ani jumate) cred ca de fiecare data implementau cate un nou sistem informatic, ![]() ![]() Si tocmai cand ma hotarasem sa ma indrept spre Cobalcescu, tu imi spui ca si aici se astepta ... Blestemul ma urmareste ... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da, e temporala rau de tot!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma intelegeti gresit.
La Cobalcescu dupa ce s-au facut toate formele o i-au repede inauntru, dar formele aste dureaza de iti este rau acuma. Prin toamna cand am facut revizia de 10K in 1 ora totul era gata. Azi serviceul (zona unde se baga masinile) era aproape gol cred ca erau vreo 3-4 masini, iar maistrii tot veneau la agaricii de la calculatoare si ii intrebau "nu's gata formele". Persoanelor norocoase dinaintea mea dupa ce au reusit sa le listeze comanda, masina le era adusa imediat si se incepea lucrul la ea. This post has been edited by zodrac: 1 Mar 2007, 21:36 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cand am fost la Meridian am asteptat de mi-au sarit ochii din cap. Cand am mers la Cobalcescu nu s-a intamplat asa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu am fost la Cobalcescu si s-au miscat repede baietii cu actele dar masina mea a stat cateva zile la ei, dar si clientii cu masinile la reviziile anuale nu zaboveau mult pe la receptie.
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
serban83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 21 December 06 ![]() |
QUOTE(zodrac @ 1 Mar 2007, 21:35) Nu ma intelegeti gresit. La Cobalcescu dupa ce s-au facut toate formele o i-au repede inauntru, dar formele aste dureaza de iti este rau acuma. am fost si eu la cobalcescu pe 2 martie. intr-adevar, dureaza formele foarte mult, din cauza ca cei de la ghiseu nu sunt inca invatati cu soft-ul ala de evidenta/gestiune/etc..., unii n-or fi invatati nici cu mouse-ul... deh, tehnologia. cel mai mult am asteptat la final, cand trebuia sa platesc, pt ca tipa de la caserie avea de bagat in calculator niste date pe care le copia de pe o foaie... si cand a ajuns la penultima inregistrare, cica aoleu... ![]() ![]() in rest cei dinauntru se misca bine, ... odata ce-ai ajuns acolo. have phun |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:59 |