Caut cearceafuri cu elastic dimensiune 1,80 x 2 m
![]() ![]() ![]() |
Caut cearceafuri cu elastic dimensiune 1,80 x 2 m
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
spala-le la masina linistit, nu patesc nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
in cel mai rau caz le pui alt elastic. metro, selgros - eu de-acolo am cumparat
|
--------------------
-
-
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Feriti-va de LENJERII de PAT din Hipermaketuri... calitatea este de DRAGONUL ROSU/EUROPA.... Exista magazine specializate pe astfel de produse... Daca va intereseaza datzi PM si va spun....
dragoselu, ai PM |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Se va deschide in curand magazinul IKEA unde vei gasi ce cauti la o calitate deosebita si la preturi rezonabile.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 5 Mar 2007, 12:38) Feriti-va de LENJERII de PAT din Hipermaketuri... calitatea este de DRAGONUL ROSU/EUROPA.... Exista magazine specializate pe astfel de produse... Daca va intereseaza datzi PM si va spun.... dragoselu, ai PM da mie PM, daca tii neaparat. dar eu in locul tau as pune aici numele magazinului, nu se supara nimeni ( e clar ca nu reclama e intentia ta) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:35 |