Check this out!, avertizor de lumini aprinse
![]() ![]() ![]() |
Check this out!, avertizor de lumini aprinse
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Attached thumbnail(s) Buzzer_avertizare_lumini.png ( Size: 24.49k ) Number of downloads: 607 |
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
E un picut cam complicat, dar perfect functional. Iar daca te pasioneaza subiectul inceraca si link-ul asta:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1565&hl= |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
schema asta daca nu ma insel e facuta de Abram Burel si cred ca e postata pe forumul daewoo si chevrolet.........
ps: puteai sa mentionezi sursa. ps2: daca ma insel imi cer scuze |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|
victor_stephanel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, este schema lui Abram Burel de pe daewooclub.
Daca va intereseaza avertizorul, el se gaseste aici : http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...&hl=abram+burel This post has been edited by victor_stephanel: 2 Mar 2007, 10:44 |
--------------------
dacia
1310
- GR-02-TZL
|
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Nu stiu a cui este shema.Eu am gasit-o pe retea.Sper sa nu-mi ceara drepturi de autor.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
ferrari |
![]()
|
stai linistit ca nu iti cere drepturi de autor
![]() ![]() This post has been edited by ferrari: 2 Mar 2007, 16:02 |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Daca nu reusesc sa vand masina in viitorul apropiat o sa-mi pun si eu un buzzer ca am prostul obicei sa mai uit luminile aprinse.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
LID |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 March 07 ![]() |
sal,
are cineva idee daca se gaseste asa ceva prin Brasov si unde anume? Am cautat aseara pa mai multe magazine de piese auto si la supermarketuri, da' nimic...nici macar nu au auzit de asa ceva multzam |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002/Rapsodie
- AG-24-KIS
|
|
ferrari |
![]()
|
@LID
incearca si pe la benzinarii (mol sau altele) si la cora gasesti buzzer sau daca vrei ceva mult mai bun .............contacteaza-l pe Abram Burel. succes |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
LID |
![]()
|
merci ferrari, cora nu e in brasov iar la benzinarii deja am incercat aseara...MOL, OMW, Petrom si nimic...nici nu au avut vreodata. Iar la varianta cu Abram Burel, nush ce sa zic
![]() This post has been edited by LID: 15 Mar 2007, 10:07 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002/Rapsodie
- AG-24-KIS
|
|
ferrari |
![]()
|
@lid
nu are rost sa fi in ceata ....... sunt mult mai bune ale lui Abram Burel decat cele din comert......... si costa 10 ron. ar mai fi o varianta sa iti cumperi un clopotel de cielo........dar costa vreo 45-50 ron. cele din comert costa aprox 5 ron dar bazaie continuu si destul de urat fata de celelalte 2 variante care ti le-am spus. acum tu decizi ce si cum faci. succes LE: la carefour ai incercat? This post has been edited by ferrari: 15 Mar 2007, 10:23 |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
LID |
![]()
|
Sal...eu sunt foarte nou aici, pe forumuri si ca posesie de automobil si prima oara am crezut ca e vreun fel de gluma asta cu Abram Burel
![]() O alta intrebare, "clopotelul" de cielo, il gasesc, presupun, pe la un service auto Daewoo, nu? Se potriveste pe DSN? merci mult |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002/Rapsodie
- AG-24-KIS
|
|
ferrari |
![]()
|
pe AB il gaseai si pe forumul daciaclub .......
uitate in profilul lui si o sa gasesti link catre pagina lui personala de unde poti sa iti cumperi ce ai nevoie sau poti sa iti fabrici singur pt ca are postate si schemele aferente. clopotelul de cielo nu stiu pe unde il gasesti....poate la service, poate la magazin de piese auto...........( dar costa de vreo 5 ori mai mult fata de cel de la AB ). de potrivit cred ca se potriveste ( nu vad de ce nu ar fi compatibil) daca stii si cum sa il legi..... ca daca il legi gresit poate il arzi. succes |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
LID |
![]()
|
merci fain ferrari...am comandat, l-am auzit inainte si e ok...sper sa ajnga si sa nu-l ard
![]() raman dator ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002/Rapsodie
- AG-24-KIS
|
|
ferrari |
![]()
|
cu placere
ai gasit la el pe site si modul de montare deci sunt slabe sanse sa il arzi. spor |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 07:49 |