Gaurile de scurgere din praguri
![]() ![]() ![]() |
Gaurile de scurgere din praguri
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
je_design |
![]()
|
merci nickey
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Daca vrei sa le dai jos nici o problema dar te sfatuiesc sa le arunci ca sa-ti dai seama cand ai sa vrei sa le pui la loc de prostia care ai facut-o
This post has been edited by l@u: 4 Mar 2007, 18:46 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
@skyspot
Banuiesc ca trebuie sa stea acolo. Nu cred sa fii uitat cineva sa le scoata. Ce naiba...Deci lasa-le la locul lor ca nu te deranjeaza cu nimic. Cat despre mistourile unora... Ce vrei sa le faci? . Se cred prea inteligenti si scriu pe forumul asta doar atunci cand e cineva mai nepriceput si au ocazia sa rada. Sa vorbeasca normal si sa raspunda la obiect nu sunt in stare. Nu ii baga in seama |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
je_design |
![]()
|
Gaurile de scurgere se "destupa" atunci cand se baga ceara sau vaselina incalzita in praguri, ca sa se scurga surplusul. In rest nu trebuie destupate pentru a nu intra mizerie si apa. Informatia asta o am de la un mecanic de la Automobile Service Dacia (Bistrita).
Daca cineva stie mai multe, il rog sa confirme. |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Ma care dopuri ca eu nu am asa ceva? Unde ati vazut voi dopuri negre sub prag? De unde cumpar?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cine o mai ia pe aratura pe topicul acesta va avea parte direct de pauze de forum, de la 3 zile in sus...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
je_design |
![]()
|
Cr3ativ3, despre dopurile astea e vorba:
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=47165 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Intreb si eu ca nu le-am dat jos sa vad... cat de bine sunt antifonate gaurile alea ?? apa tot ajunge pe langa acel dop si poate fi un punct de plecare pentru rugina (parerea mea) ! Oricum tre sa cumpar ceara sa torn in praguri prventiv
![]() V-am salutat, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Ms skyspot! Adevarul e ca nu prea ai cum sa le vezi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
hai sa scoatem de la naftalina
intrebare unde gasesc si eu de cumparat dopul de prag de la logan , eventual cod piesa ![]() piesa e cea de aici |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
in targ in Vitan, duminica, in fund, la tiganii cu piese din dezmembrari la sac
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:12 |