DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Internet prin satelit

dragOn
post 22 Aug 2004, 10:43
Post #1

Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza)

Group: Members
From: Bucuresti

E cam cum am intuit eu, din păcate costurile de instalare sunt cam mari și nu cred că se va înghesui lumea. Ideea este, dacă ai putea să subvenționezi din banii tăi o parte mare a instalării și să câștigi mai încolo din abonament, probabil că ar fi mai ușor de digerat pentru clienți, dar asta înseamnă investiții!

--------------------
VOLKSWAGEN PASSAT TDi 131CP/2002 - B xx UEX
Never drive faster then your angel can fly !!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
expertu
post 22 Aug 2004, 10:56
Post #2

Membru incepator

E cam cum am intuit eu, din păcate costurile de instalare sunt cam mari și nu cred că se va înghesui lumea. Ideea este, dacă ai putea să subvenționezi din banii tăi o parte mare a instalării și să câștigi mai încolo din abonament, probabil că ar fi mai ușor de digerat pentru clienți, dar asta înseamnă investiții!

Ca sa putem subventiona costurile de instalare, de exemplu sa le oferim in rate, ar trebui sa avem parteneri. Vorbim de investiti de sute de mii de dolari ..

Sunt sume imense si nu vin asa usor. Deja s-a investit extrem de mult.

Iar aceasta oferta se indreapta in special firmelor. Persoanelor fizice poate doar in cazul in care exista reletele si banda se imparte, asta in zone in care conexiunile traditionale nu ajung. ZOne chiar si in Bucuresti unde nimeni nu ofera acoperire.

--------------------
Audi A6 2005, 2.0 TDI BLB
+
dragOn
post 22 Aug 2004, 11:06
Post #3

Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza)

Eu te înțeleg perfect și sunt convins că costurile (scuze cacofonia) sunt impresionante dar, pentru a-ți atrage clienți cred că ar fi mai ușor să subvenționezi costul instalării, adică să dai echipamentele sub costul lor real și să recuperezi banii pe timpul derulării contractului, asta implică împrumuturi de la bănci, dar cred că impactul ar fi mult mai mare.
Eu îți urez Baftă și toate cele bune!

PS: Gândește-te la o strategie de marketing nouă!

--------------------
VOLKSWAGEN PASSAT TDi 131CP/2002 - B xx UEX
Never drive faster then your angel can fly !!!
+
nicusor
post 22 Aug 2004, 13:30
Post #4

Mr.

expertu, iti urez suuces. Dar nu cred ca e cerere pe piata pentru ce oferi tu! In orasele mari exista deja retele metropolitane, pe care nu ai cum sa le concurezi, iar in afara oraselor, sunt alti provideri care ofera la preturi mai accesibile decat tine (ma refer la conectare).
Atuul tau este securitatea informatiei si autonomia. Si sunt putine institutii la care aceste lucruri primeaza in fata costurilor de implementare si intretinere.
Dar repet...iti ofer suuces!

--------------------
Dacia Solenza 04.2004 Scala
Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
+
expertu
post 22 Aug 2004, 13:43
Post #5

Membru incepator

Ramane de vazut ce impact va avea acest serviciu asupra pietei de consumatori din ROmania.

--------------------
+
rcd
post 22 Aug 2004, 14:43
Post #6

Membru incepator

From: Bacau

Iti urez succes.

Desi va fi f.f greu din cauza costurilor de instalare destul de mari

--------------------
Solenza
Taranul de oras e cel mai prost animal (Parazitii)
+
expertu
post 22 Aug 2004, 16:00
Post #7

Membru incepator

Trebuie sa mentionez din nou. ORice client care va dori sa-si instaleze acest tip de conexiune va plati oricat. SI ma refer la firme acum. SI uneori corporatii.

In zonele in care nu exista decat Dialup-ul sai nici macar, si unde se doreste downlaod de 512 - 1 - 2- 4 - 6 Mbps cine le va oferi ? Rds nu vine , Astral nu vien , PC net nu vine ..cine o sa vina ? Cable nu exista , Dsl/Adsl/Xdsl nu exista, FIbra optica nu exista.

Noi venim in ajutorul acelor persoane sau firme. O antena pozotionata pe cladire si gata.

In fine ... lasand securitatea mai buan a datelor, aria de folosinta si de cerere a serviciilor noastre este limitata intr-adevar. Dar exista.

--------------------
+
Wolfmark
post 22 Aug 2004, 19:59
Post #8

Membru autentic

Cu retelele de cartier nu cred sa ai vreo sansa :? Din principiu conteaza f. mult ping-ul (deh, CounterStrike-ul si restul) + banda mare in metropolitana. La siguranta datelor nu cred ca se gandeste vreunul :roll:

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
expertu
post 22 Aug 2004, 20:24
Post #9

Membru incepator

Cu retelele de cartier nu cred sa ai vreo sansa  :? Din principiu conteaza f. mult ping-ul (deh, CounterStrike-ul si restul) + banda mare in metropolitana. La siguranta datelor nu cred ca se gandeste vreunul  :roll:

Deci ...ping-ul tipic pe aceste tipuri de conexiuni este 80-15-200 max. Poate hop-uri dar acelea sunt peste tot.

Iar o diferenta majora este urmatoarea.

Conexiunile noastre nu fac diferenta MEtro sau in afara. Satelitul nu tine cont ca este Ungaria sau Romania.

DAca ai 1 Mbps download, ai si MEtro si in afara.

PResupun ca joci Counter-Strike destul de mult. :wink:

--------------------
+
Wolfmark
post 22 Aug 2004, 21:27
Post #10

Membru autentic

Nu joc decat rareori. Din pacate, ca-mi place destul de mult... Oricum ping de 80 inseamna destul de mult pentru acest joc. Bafta :up:

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th July 2025 - 19:00
Forum Renault