cutie de viteze cu personalitate, trecerea din 3 in 2 necesita dubla debraiere
![]() ![]() ![]() |
cutie de viteze cu personalitate, trecerea din 3 in 2 necesita dubla debraiere
tatuci |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|||
speedy82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 13 July 05 ![]() |
S-ar putea sa fie din doua cauze:
1. Patina aceea de sub schimbator, sa fie cu probleme (unul din tampoane sa fie rupt); 2. Problema mai grava sa fie din cutie. Asta inseamna sincronul de la treapta a doua sa fie cu o uzura mai mare. Primul lucru pe care poti sa il faci este sa verifici patina aceea de care ti-am zis. In ceea ce priveste cutia, aici va fi mai complicat, dar nu imposibil. Multa bafta. This post has been edited by speedy82: 7 Mar 2007, 12:56 |
--------------------
Dacia
1300
- B 19 XXX „Aspiratorul meu magic, magnet pe patru roti, scoate orice fufa din cizme si chiloti”
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
din pacate patina este ok
![]() ramane varianta cu sincronul busit de la treapta 2-a (am aflat ca vechiul stapan a cam carat cu ea).... cam ce se poate face in cazul asta si...cam cat ar costa operatia (poate-mi trece si ma obisnuiesc asa ![]() am inteles ca nu oricine poate sa demonteze cutia de viteze (si in prealabil sa scoata motorul) si foarte putini mai pot sa o si asambleze bine... fiind excluse variantele traditionala "las' c-o fac singur" sau "gasesc un vecin care se pricepe" ce recomandati...incercare intr-un service pentru reparare sau inlocuirea cutiei cu una de la dezmembrari? |
--------------------
Dacia
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sigur este sincronul uzat! tr 2
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
Fizz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 September 06 From: Braila ![]() |
Asa cum spunea si Mihai ,e sincronul mai mult ca sigur ! Am avut si eu aceeasi problema . Diferenta fata de a ta fiind sincronul.Tu ai sincron Borg-Warner si eu
sincron Renault (fiind model mai vechi).Deci va trebui sa-l schimbi cu tot cu pinion. |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(tatuci @ 8 Mar 2007, 18:45) din pacate patina este ok ![]() ramane varianta cu sincronul busit de la treapta 2-a (am aflat ca vechiul stapan a cam carat cu ea).... cam ce se poate face in cazul asta si...cam cat ar costa operatia (poate-mi trece si ma obisnuiesc asa ![]() am inteles ca nu oricine poate sa demonteze cutia de viteze (si in prealabil sa scoata motorul) si foarte putini mai pot sa o si asambleze bine... fiind excluse variantele traditionala "las' c-o fac singur" sau "gasesc un vecin care se pricepe" ce recomandati...incercare intr-un service pentru reparare sau inlocuirea cutiei cu una de la dezmembrari? schimba sincronu si schimba si pinionul daca tot umblii.......... c.v. e bine sa fie desfacuta de unu care mai stie sa o puna si la loc....... service = adunatura de mecanici care zic ei ca se pricep ... dupa ce mergi cu masina vezi daca se pricep pana atunci speri (ca la biserica) ca o sa iasa bine. |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
tatuci |
![]()
|
avand in vedere seriozitatea interventiei si "riscul de service" aferent cunoste cineva un mecanic priceput intr'ale cutiilor de viteze?
P.S. inteleg ca munca buna trebuie platita ca atare si nu am de gand sa-mi dau ochelarista pe mana unui pensionar alcoolic cu un ucenit ca 16 ani care sa-mi puna masina pe butuci ![]() |
--------------------
Dacia
1991/ 2001/ 2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:53 |