DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> blocare cheie deschidere centralizata, apasare in gol de peste 10 ori

cristyans
post 8 Mar 2007, 12:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

nu functioneaza deschiderea cemtralizata din cheie la super nova, e adevarat ca prin apasare de 10 ori sa zicem in gol a butonului de pe cheie. se blocheaza aceasta, si in cazul asta cum se deblocheaza........mentionez ca cheia oricum avea un defect , adik nu functiona contactul , dar deschiderea mergea inainte....

p.s. poate sa se fi terminat bateria????

--------------------
dacia berlina - is01is
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eurro
post 8 Mar 2007, 12:40
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

asta ar putea fi o cauza, cea mai usor de remediat, eu am patit la fel, si microcontactul din interior s-a dezlipit in cazul meu, cand am desfacut cheia am observat, dupa ce in prealabil schimbasem bateria! uita-te si vezi daca e una dintre astea doua!

--------------------
Dacia SuperNova Confort
+
CristiRzR
post 8 Mar 2007, 14:03
Post #3

Fost posesor DSN

From: Constangeles

1. Led-ul de la cheie merge cand apesi?
2. se simte un clik cand apesi?
3. comutatorul din interior al inchiderii centralizate l-ai incercat sa vezi daca merge inchiderea centralizata?

--------------------
VW Golf 1993 GL 1,8i - CT 85 RZR
VW Golf 2007 Trendline 1,4i
+
cristyans
post 8 Mar 2007, 16:26
Post #4

Membru incepator

a fost vina mea, am gasit cheia desfacuta in buzunar, am inchiso la loc, dar ma uitat sa pun bateria, normal ca nu mergea, dar apoi am pus bateria si acum nu merge , am schimbat alta baterie si tot asa , nu merge,
ledul nu se aprinde, clikul se aude, iar inchiderea din interiorul masinii functioneaza

aveti idee ce so fi intamplat, este o pozitie a bateriei????

--------------------
dacia berlina - is01is
+
cosmin_2300
post 8 Mar 2007, 16:39
Post #5

Banned

From: București

QUOTE(eurro @ 8 Mar 2007, 13:40)
, si microcontactul din interior s-a dezlipit in cazul meu, cand am desfacut cheia am observat, dupa ce in prealabil schimbasem bateri

post-336-1110552475.gif blush.gif Spune-mi si mie te rog cum l-ai reparat ca eu unde am fost mi-au spus ca nu se poate face nimic excl.gif excl.gif blink.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
semic
post 8 Mar 2007, 17:35
Post #6

Membru

Daca se aude acel click si nu se aprinde led-ul rosu, mai mult ca sigur, s-a dezlipit acel microswitch de pe placa cheii. Incearca la reparatii telefoane mobile sa il lipeasca la loc. Intr-o vreme am stat cu el nelipit, il puneam cu piciorusele alea doua sa fie contact pe placa si ii puneam capacul si nu am avut probleme.

--------------------
Dacia Sandero Stepway 2014
+
eurro
post 8 Mar 2007, 17:57
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

am gasit solutia cea mai simpla, mi-am pus alarma, si asa nu aveam si vroiam sa imi pun, iar cu microcontact-ul respectiv, am un vecin electronist, o sa il rog pe el sa mi-l lipeasca, cand imi aduc aminte. dar poti gasi un electronist bun, sau la un centru de depanare telefoane, iti trebuie un pistol de lipit/letcon foarte bun ca si o mana exersata altfel risti sa topesti circuitele sau microcontac-ul.

--------------------
Dacia SuperNova Confort
+
Edy NT
post 9 Mar 2007, 13:18
Post #8

Membru incepator

Eu am procedat astfel
-Remediere cheie 1 pus intrerupatorul pe pozitie si lipit cu superglue (atentie, trebuie sa se foloseasca foarte putin si sa nu afecteze contactele dintre placuta si intrerupator. Nu am mai avut probleme.
-Remediere cheie 2 pus intrerupatorul pe pozitie stabilizat cu banda scotch. Nu am mai avut probleme.
Bineinteles ca in ambele cazuri am schimbat si bateria (in Piatra Neamt costa 4 RON bucata, marca Varta).

--------------------
Dacia Supernova 2002, lima - NT 04 VOH
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 16:33
Forum Renault