joc la roti! dupa revize directie facuta in dec
![]() ![]() ![]() |
joc la roti! dupa revize directie facuta in dec
ady21blaga |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
- SB 02 EAU
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Bucse sau/si pivoti...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca tragi cu mainile puse sus si jos= pivoti bucse, rulment
Daca tragi cu mainile puse stg drpt= cap de bara, bieleta directie. PS: si eu am schimbat tot la dacie si dupa doua sapt aveam un joc grozav in bieletele de directie! |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca ai 1,5-2 CM e bai mare. Ori pivotii is uzati peste masura ori bucsele.
Ar mai fi de verificat daca nu cumva prinderea pivotilor e slaba (piulite sau/si suruburi nestrinse), stringerea axei bascula. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(ady21blaga @ 9 Mar 2007, 11:07) Salutare tuturor! La dacia mea din '89 s-a facut revizire la directie in decembrie 2006 intrun atelier de specialitate. S-a schimbat bucsaraia si rulmentii iar de cateva zile am sesizat un zgomot ciudat la roti, mai ales cand ma deplasez pe teren accidentat (gropi borduri denivelari etc). Ieri am pus masina pe cric sa trag un pic de roata sa vad daca are joc si surpriza: roata nu are joc pe orizontala dar in schimb daca misc de ea pe verticala are un joc destul de mare cam 1,5 - 2 cm. Va spun cinstit ca nu ma pricep, sunt incepator intrale daciei si va rog sa-mi spuneti cam ce ar fi ca sa nu ma duc bata inapoi la atelier (nu de alta da sa nu profite aia de mine si sa zica ca in 3 luni am distrus eu rulmenti bucsi etc). e posibil sa nu iti fi schimbat nimic daca nu ai stat langa ei...... 1 e roata stransa..... 2 daca jocul era asa mare - nu mai scriai de mult pe forum pt ca aveai un accident... cauze posibile ale jocului....... 3 bucsi bascula inferiora/superiora 4 pivot inferior/superior 5 rulmenti 6 s-au slabit suruburile la pivoti, fuzeta |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:49 |